dinsdag 8 november 2016

Smeg vaatwasser storing

Uw service verzoek kunt u op diverse manieren kenbaar maken. Echter, om onnodige kosten te voorkomen, . Download hier de gebruiksaanwijzing van uw Smeg apparatuur.

Download hier gratis uw Smeg Vaatwasser handleiding. Is er iemand die ook deze storing heeft gehad bij dit type vaatwasser, en is er . De vaatwassers van Smeg zijn bijzonder goede apparaten, maar het kan zo zijn dat een Smeg vaatwasser storing heeft. Smeg vaatwasser doorloopt het programma niet goedberichtenjan 2012SMEG vaatwasser deur probleemberichtenfeb 2011SMEG STA61Foutcode E3berichtenmei 2010Circulatiepomp SMEG STXvaatwasser zelf.

Ik heb een Estoring (pompgerelateerd) van mijn SMEG LSA4547X vaatwasser. Vorig jaar omstreeks zelfde tij zelfde probleem. Ik ben bereikbaar op 34of meld uw storing online. Geeft uw Smeg vaatwasser de foutmelding E6? Dit betekent dat er een probleem is met het wegpompen van het water.


Oplossingen voor storingen in de werking. De vaatwasser is met een praktische DISPLAY uitgerust voor de weergave van alle informatie over de . Wij hebben een Smeg vaatwasser, Deze geeft een storing E afwijking aan. Weet iemand wat deze storing inhoud en wat hieraan te doen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts