zondag 27 november 2016

Snel wafels maken

In dit artikel deel ik een basis wafelrecept die enorm makkelijk en snel is! Een lekkere toevoeging is pure chocolate chips in contrast met de . Voor deze warme, knapperige wafels heb je een wafelijzer nodig.

Deze wafels zijn romig van smaak en erg lekker. Maak ze als dessert met room, fruit, ijs, chocolade saus, of wat dan ook. Brusselse wafels maken in je eigen keuken.


Het is mogelijk en eenvoudig om te doen, lees snel verder hoe je deze overheerlijke wafels kunt maken.

Wafel recept om snel de echte Brusselse wafels te maken. Wafels maken met dit wafelbeslag is makkelijk en binnen minuten klaar. Heb je even geen zin om wafelbeslag te maken, ook al gaat het super snel met dit recept voor wafelbeslag?


Gebruik dan eens kant en klare pannenkoekenmix. In deze tijd van het jaar is mijn keus snel gemaakt, wafels met slagroom, aardbeien en geraspte chocolade is een match made in heaven! Klop de eierdooier met de suiker schuimig.


Klop er de melk door en meng het bakmeel erdoor. Vrijwel iedereen van jong tot oud is dol op deze lekkernij. Ook kun je de wafels makkelijk en snel zelf bakken. Veel mensen vinden wafelhaar niet leuk, of té 80s, maar ik doe het bijna.


Deze zijn supersnel klaar, erg handig voor als je lekkere trek hebt. Yep, wafels happy and healthy style kunnen eigenlijk altijd! Wil je snel meer wafels maken (groot gezin bijvoorbeeld) dan is het misschien . Als je nog geen wafelijzer hebt, ren dan nu zo snel als je kunt naar de winkel ;).


Wij beginnen al helemaal in de kerstsferen te komen, dus laten we snel beginnen! Dan is deze healthy Rocky Road met kruidnoten perfect om te maken. Koken met tvl bij Tinnemans Keukens laat zien hoe wafels gezond worden gebakken.


Op zoek naar een goed recept voor wafels, kwam ik uit op het receptenboek. In het midden een kuiltje maken en een snufje zout, de suiker, . Gebruik je wafelijzer eens voor koekjes, snel, handig en lekker! En ach die kan ik vast ook met havermout maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts