woensdag 30 november 2016

Smoothie avocado sinaasappel

Er gaat een avocado in, wat zorgt voor de groene kleur van deze smoothie, sinaasappel, banaan, yoghurt en melk. Bijzondere smoothie die door de avocado lekker romig wordt. Heerlijk vind ik deze spinazie avocado sinaasappel lijnzaad smoothie.

Door de avocado en de lijnzaad vult hij goed en het is weer een echte . Soms is het heerlijk om een smoothie te nemen als ontbijt. Het bevat veel vezels, vitamines en gezonde plantaardige . Zo klaar en heerlijk als ontbijt of tussendoor. In dit artikel 5x groene smoothie recepten die ik wel erg lekker vind. Doe het vruchtvlees van de avocado, de spinazie, de sinaasappel en banaan samen met kopje water in de blender en blend tot een egale smoothie.


Het internet raakt bedolven onder de miljoenen smoothierecepten. Een heerlijke groene smoothie met onder andere avocado en sinaasappelsap. Je kunt eventueel ook Sinaasappelsap uit pak . Een flink stuk ananas, stukken selderij en een sinaasappel, de eetlepel. De spinazie is vrij neutraal van smaak en avocado maakt je smoothie lekker romig.


Avocado smoothie met mango of kiwi of eentje met spinazie en bleekselderij, De.

Er zijn echt ontzettend veel verschillende smoothie recepten maar deze smoothie met avocado is toch wel erg fijn. Groene smoothie van sinaasappel, banaan avocado. Het is nog geen lente, maar zo voelde het wel vandaag!


Zoete smoothie met banaan, appel, sinaasappel en citroen. Smoothie van avocado, rode biet, limoen en appel . Chiquita banaan gepeld; ½ rijpe avocado schoongemaakt; ½ peer geschild; sap van sinaasappels; dl magere yoghurt; ca. Snij de bananen in stukjes en leg ze min.


Doe de ijsblokjes in een theedoek en sla ze kapot met een steelpan. Deze smoothie met peer, avocado, banaan en sinaasappel is goddelijk. Lekker makkelijk, niet te zuur en niet te zoet.


Tot nu toe maakte ik ze steeds met verse spinazie, maar nu hebben we eens een avocado geprobeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts