donderdag 24 november 2016

Kledingreparaties rotterdam

Kledingreparatie in Rotterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 8. Kledingreparatie, stomerij en gordijnen specialist UNİEK. Voor al uw kledingreparatie en herstelwerk kunt U terecht bij onze kleding reparatie .

Reparaties en verandering van al uw kledingstukken, ook leer, suede en bont. Tevens wassen,strijken en stomen van al uw kleding. Bij Knip-Knap Kledingreparatie in Rotterdam kun je je kleren laten vermaken.


Goede service, snel klaar, makkelijk bereikbaar en natuurlijk een goede prijs.

Als gediplomeeerd kleermaker leveren wij onze diensten aan vooraanstaande modewinkels in het hartje van Rotterdam. De openingstijden van alle vestigingen van Goudse Ster Kledingreparatie Stomerij in Rotterdam vindt u op Openingstijden. Welkom bij Knip Knap in Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Kleermakerij, gelegen aan de prachtige Eendrachtsweg in het centrum van Rotterdam. Naast het reinigen, verzorgen wij het totale onderhoud van uw kleding.


Probleempjes zoals het vastzetten van een knoop, een zoom of . Welkom bij Diana Kledingreparatie en Gordijnen. Alles wat je moet weten over Aicha Mode en Kledingreparatie aan de Zuidplein Hoog 5in Rotterdam vind je op Wugly. Kleding Reparatie Zuid in Rotterdam, Groene Hilledijk 203-B, 3073AD.

Kaartweergave Kleding Reparatie Zuid Rotterdam. Kledingreparatie Rotterdam op Telefoonboek. Naast een kledingreparatie vind je ook reparatiedienst, kleding, dameskleding, overig, textiel en stoffen.


Kledingreparaties Rotterdam op Telefoonboek. Naast een kledingreparaties vind je ook reparatiedienst, cultureel onderwijs, kleding, wasserij en stomerij. Welkom bij de wasserette en stomerij in Rotterdam. Neem gerust contact op voor meer informatie. MisterWhat heeft resultaten voor Kledingreparaties in Rotterdam gevonden.


Vind telefoonnummers, adressen, postcodes, kaarten, websites, openingstijden, . Er heerst een gezellige drukte bij Kaya Kledingreparatie, voorheen de. Dit is de beste kleermaker van Rotterdam! De onderneming Vuurplaat Stomerij en Kledingreparatie.


Vuurplaat 3te Rotterdam en is actief in de branche Reinigen van kleding en textiel. De onderneming Knip Kledingreparatie Stomerij is gevestigd op Putselaan 117B te Rotterdam en is actief in de branche Reparatie van overige . De onderneming Kledingreparatie Yigit is gevestigd op Marinus Bolkplein 23B te Rotterdam en is actief in de branche Reparatie van overige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts