woensdag 23 november 2016

Het kachelhuis groningen

Verkoop en installatie van nieuwe en gebruikte gaskachels. Welkom bij het Kachelhuis, sinds 19de specialist op het gebied van nieuwe en gebruikte gaskachels.

Vanuit onze vestiging in Groningen bedienen . Het Kachelhuis Paterswoldseweg 97BC Groningen.

De Kachelzaak levert en monteert uw rookkanaal, houtkachel, gashaar pelletkachel, open haard of schouw. Kom langs bij kachelzaak Groningen voor alle . Naast dat dit verkooppunt de houtkachel en gashaard specialist is voor de provincies FrieslanGroningen en Drenthe is de aantrekkingskracht van deze . Kachelhuis Het in Groningen aan de Paterswoldseweg 697BC.

Alles wat je moet weten over Het Kachelhuis aan de Paterswoldseweg in Groningen vind je op Wugly. Het Kachelhuis in Groningen, Paterswoldseweg 9726BC - Telefoonnummer, informatie en kaart van Het Kachelhuis - Rubriek Bouwmarkt. Van oorsprong een postorderbedrijf in PC CD-Rom spellen, maar al gauw werden de winkelvestigingen in Groningen en Doetinchem geopend. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Het Kachelhuis in Groningen vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


De openingstijden van alle vestigingen van Het Kachelhuis in Groningen vindt u op Openingstijden. Veel informatie over Het Kachelhuis, gevestigd in Groningen en geregistreerd bij de KvK onder nummer 02084602. Het Kachelhuis met openingstijden - Gaskachels : Het Kachelhuis, het adres voor gebruikte gaskachels met volledige garantie. Het Kachelhuis, overige bouw- en woon artikelen in Groningen.


Bekijk de adres gegevens, plattegrond en telefoonnummer van Het Kachelhuis in Groningen . Het Kachelhuis Groningen klantervaringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts