maandag 29 januari 2018

Bamboe droogdoeken

Bamboedoek set bevat: 1x Inwasdoek ( 25x) 1x Glasdoek ( 50x) Ons advies is om de doek voor gebruik eerst te wassen en daarna te gebruiken. Ramen en spiegels kuisen is een fluitje van een cent met deze Bamboe droogdoeken. Het resultaat zijn glanzende oppervlaktes .

De Bamboe droog doeken zijn de nieuwe sensatie onder alle reinigingsdoeken. Geschikt voor het drogen van alle gladde oppervlakken. Bamboe Promotie set : droogdoeken en sponsdoeken= samen euro bus van 9€ GRATIS U neemt een klein dopje van het product en doet dit bij Uw .

Geschikt voor het drogen van alle gladde oppervlakken combinatie van microvezel en bamboevezel milieuvriendelijk .

Bamboe droogdoeken (Bambus Kristall) Bamboe droogdoeken (Bambus Kristall) - Set. Set van bamboe droogdoeken, ideaal voor ramen, spiegels, auto, . Onze doeken zijn geschikt om alle harde oppervlakken te reinigen. Bijvoorbeeld glas, tegels, chroom, kunststof kunt u perfect reinigen met Micro Bamboe. Voor extra streeploos resultaat voor u ramen door de zwarte bamboe met de. Bij sterk vervuilde oppervlakken: Oppervlakte wassen met een natte bamboe wasdoek en nadrogen met de Bamboe droogdoek.


Combinatie van microvezel en bamboe-vezel. Importeur microvezeldoeken; Importeur schoonmaakproducten; Microvezel droogdoeken; Microvezel . Door de speciale nieuwe weeftechniek van microvezel en bamboe heeft deze een. Bamboe set: droogdoeken en sponsen= samen euro Liter bus van euro GRATIS Een dopje van het product in het water doen , je neemt een spons . Combinatie van microvezel en bamboe-vezel - Millieuvriendelijk - Natuurlijk anti-bacterieel - Hoog absortievermogen - Minder weerstand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts