dinsdag 30 januari 2018

Spaanse lessen in delft

Voor alle onderstaande cursussen SPAANS kunt u zich online inschrijven. Indien niet vermel wordt de exacte weekdag en tijd voor elke individuele cursus .

Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Delft en vind een cursus Spaans bij jou in de buurt. Ik ben een spaanse student die in delft studeert. Ik wil spaanse lessen geven voor 18€ per uur.

Cursussen worden gegeven door een docent Spaans in Delft. Wij hebben een overzicht met de spaanse scholen in Delftwaar u een spaans les kunt volgen. Spelenderwijs Spaans biedt Spaanse cursussen aan voor jong en oud. Daarnaast is het ook mogelijk privélessen te volgen op onze locatie in Delft of bij u thuis.


Bij Springest vind je Spaans opleidingen, trainingen en cursussen. Nu kunt u op een leuke manier basiskennis opdoen van de Spaanse taal: bijna geen grammatica, maar leren door middel van muziek! Wil je op een Flexibele manier Spaans leren. Spaans leren of je kennis weer opfrissen? Omdat je op vakantie gaat, of omdat je Spaans nodig hebt voor je werk (zakelijk)?


Meer informatie over het cursus-programma, de inhoud van de cursussen, de inschrijfprocedure, cursusmaterialen etc. In het collegejaar 20– 20kunnen studenten van de TU-Delft tegen gereduceerd tarief. Spaans: beginners, halfgevorderden, gevorderden, conversatie, grammatica; Turks: beginners,. Spaanse les en cursus Spaans of Spaanse cursus voor beginners en gevorderden.


Vind hieronder een selectie van onze bijlesdocenten Spaans in Delft! Op dit moment geef ik privéles Quechua en Spaans aan studenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts