woensdag 10 januari 2018

Gratis naailes rotterdam

Sinds september 20is de Hoogstraat in Rotterdam de plek waar het mogelijk is om voor een uur een naai- of lockmachine te . Den Haag, Rotterdam maar natuurlijk ook bij u in de buurt…want een naailes volgen is. Een zeer breed aanbo diverse super gezellige locaties (gratis parkeren!) en .

Het Wijkatelier geeft maal per week naailes en is er ruimte om (eventueel onder begeleiding) te werken aan eigen . Het naaiatelier in Rotterdam voor cursussen naaien, patroontekenen, modedesign, video naaicursussen, mouleren, en creatieve workshops. Rotterdam Modelessen is een naaicursus met de nadruk op eigen ideeen. Bij CreaMies kun je zonder enige verplichting, gratis en helemaal vrijblijvend een keertje komen kijken en meedoen tijdens een proefles.

Jij kunt zo direct te weten komen of je Naailes wel echt leuk vindt! Alle adressen voor zelfmaakmode: naailessen, een modevakschool of. Schrijf je school of bedrijf in en krijg een eigen gratis pagina op Modemaken.


Gratis Advertentie PlaatsGratis adverteren en advertenties plaatsen.

Maak het gewoon zelf, bij modelessen leer basispatronen tekenen en dit . Den Haag, Amsterdam, naailes, borduren,ooievaarspas,. Onze cursussen worden geven in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Ensaid-modevakschool-Rotterdam verzorgt de opleidingen. Naailessen van drie uur voor of personen bij Nottet Naaimachines (vanaf € 199).


Met de eigen parkeerplaats, waar je als klant gratis parkeert, is Nottet . De naailessen van InTalentueel worden in een klein gezelschap gegeven. InTalentueel ook vanuit bijvoorbeeld Den Haag en Rotterdam makkelijk te . Den Haag, ook Rotterdam en Amsterdam, Ensaid modevakschool, Violetta. Mariska Haagh heeft de HBO opleiding TeHaTex in Tilburg gevolgd en de coupeuse-opleidng in Rotterdam.


Naailes voor het maken van kleding voor een modeshow voor vrouwen. Deelname is gratis, en aanmelden kan tijdens de lessen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts