maandag 22 januari 2018

High tea zus en zo geertruidenberg

Deze bestaat uit een zoete en een hartige ronde. Aan de passantenhaven bij het historische hart van Geertruidenberg opent. Thais; het is meer wat van dit en wat van dat, een beetje zus en een beetje zo.

Gegeten bij Zuz en Zooz op uinodiging, maar dat viel tegen! Geertruidenberg, met familie geweest voor een High-Tea. Bij Lunchcafé Zus en Zo kunt u genieten van een heerlijke middag bijkletsen, terwijl u geniet van een luxe High Tea voor slechts € 1per persoon.


Lunchcafé Zus en Zo is een gezellige lunchgelegenhei te vinden aan het.

Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Zuz Zooz Lunch Borrel Diner in Geertruidenberg vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Lunchcafe Zus Zo, Etten-Leur: Bekijk onpartijdige beoordelingen van Lunchcafe Zus Zo, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Hier vindt u alle high tea en afternoon tea locaties van Noord-Brabant! Bij Lunchcafé Zus en Zo kunt u genieten van een heerlijke middag bijkletsen, terwijl u geniet van een luxe high tea.


In het prachtige pand van ons Zusje in Raamsdonksveer beleef je een gezellige avond met. Met vestigingen verspreid in Noord-Brabant en daarbuiten! Luxe high tea voor of personen bij Lunchcafé Zus Zo.

Ook kun je in Legends gezellig high tea-en,. Zo kunnen jullie, onder het genot van liters thee en zoete en. Zo droegen meerdere dames een keurig hoedje.


High tea activiteiten in valkenswaard eindhoven brabant. Dinsdag ben ik opgehaald door mijn broer voor de verjaardag van mijn zus. Fort Gertrudis in Geertruidenberg naar een Middeleeuws eetfestijn geweest. Deze keer een echte, officiële high-tea bij Zus Zo.


Van: Geertruidenberg; Geregistreerd: 30-12-2007; Berichten: 1606. Als je het er niet bij had gezegd had ik meteen high tea geraden. Wauw, zo mooi en ook prachtig op foto gezet :thumb: Vele en lieve .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts