donderdag 18 januari 2018

Tegelstroken badkamer

Een prachtige betonlook creëeren in uw badkamer, toilet of andere ruimtes? De beste kwaliteit tegels om mooie tegelstroken te creëren vindt u op. Met het juiste gebruik van wandstroken in uw badkamer kunt u elk gewenst effect .

Tegelstroken, ideaal om uw wand of vloer te doorbreken. Bekijk ons volledige assortiment online of kom naar onze showrooms! Sanitairwinkel is dé specialist in tegels met een groot assortiment grijze tegelstroken. Accenten in de badkamer of het toilet kunnen gelegd worden door deze stroken op bijvoorbeeld het inbouwreservoir van het toilet te plaatsen, of om het bad te .

De toepaste patroontegels in deze hal doen de nostalgische uitstraling van het geheel zeker geen kwaad! Een prachtige combinatie met een levendig geheel. Tegelstroken zijn er in verschillende soorten en maten. Met een tegelstrook creëert u een speels effect in uw badkamer.


Nogal wat badkamer zijn niet bijzonder groot en daarbij vaak lang gerekt van vorm. Door in een smalle badkamer tegelstroken in de breedte te leggen, geef je . Megadump Tiel voor tegels, sanitair, toilet, badkamer en laminaat. Tegelstroken 1 1 x cm Niro Granite.

Tegelstroken zijn immens populair en niet meer weg te denken uit de moderne badkamer. Vaak verzaagd uit de bijpassende vloertegel zijn deze . De betegeling van je badkamer en je keuken zijn voorbeelden hiervan. Maar ook steeds meer mensen kiezen voor plavuizen in de gang en de woonkamer.


Bij Badkamerhuis heeft u een ruime keuze in tegelstroken! Bekijk het volledige aanbod online of in onze tegel -en sanitairwinkel! Van tegelstroken tot voegmiddel en van natuursteen tot wandtegels. Megadump Dalen - Nr ➀ Badkamer sanitair én tegels.


Hieronder ziet u enkele inspiraties op het gebied van keuken, badkamer en toilet. Voorwand: Onyx mat tegelstroken; Wanden: Procasa Basics wandtegel wit. Met onze brede collectie vloertegels en wandtegels voor uw badkamer bent u op het juiste.


Met Tegelstroken creëert u een special karakter in uw badkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts