maandag 22 januari 2018

Zweedse lappenhond

Svensk Lapphund) Groep 5: Spitsen en Oertypes FCI: 135. Land van Herkomst: Zweden Korte geschiedenis: De Lapphund is al sinds de prehistorie . Alle informatie over de Zweedse lappenhond.

Ontdek alles over het uiterlijk, de aar training,. Zweedse Lappenhond rasverenigingen en kennelclub: Raad van Beheer op. De Zweedse Lappenhond heeft een consequente maar vriendelijke opvoeding nodig. Zoals veel van de Noordse honden is hij zelfstandig en tegelijk zeer aan . Herkomst Hond van de Zweedse Lappen (Samen). Oorspronkelijk jacht- en waakhon later ook ingezet bij het hoeden van rendieren.


De Zweedse Lappenhond is een vrolijke kleine werkhond die het veedrijven nog steeds in het bloed zit. De Zweedse lappenhond is een hondenras dat afkomstig is uit Zweden. Het ras is verwant aan de Lapinporokoira en aan de Finse lappenhond en is bestand . Zweedse lappenhond De Zweedse lappenhond is een hondenras dat afkomstig is uit Zweden.


Het ras is verwant aan de Lapinporokoira en aan de Finse . De Zweedse Lappenhond is een hond die zich erg hecht aan het gezin en zijn baas. Deze hondenras staan er bekend om dat ze zeer trouw zijn tegenover alle .

De Zweedse lappenhond is een ras dat hoort bij de keesachtigen en poolhonden. Het zijn vriendelijke en alerte honden, de oren staan overeind en de staart . Alles wat je moet weten over de Finse Lappenhond! Mooi zilveren sieraad van een Zweedse lappenhond. Dit levensechte rashondje is een prachtig cadeau voor uzelf of voor een andere hondenliefhebber.


De Zweedse Lappenhond werd in Zweden gebruikt als jacht- en waakhond en als hoeder van rendieren. Hij is intelligent, waaks en hecht zich aan zijn baas. Eigenaar van een Zweedse en Finse Lappenhond. De Finse Lappenhond is een jonge zwart met crème kleurige dekreu met uitstekende gezondheidsresultaten . Geschiedenis De Lapphund (of Lapplandska Spetz, Zweedse Lapphun Zweedse Lapp Spitz) heeft als originele benaming de 'Swensk . Daar de Zweedse Lappenhond van oorsprong een ras is dat altijd hard heeft moeten werken zal hij als huishond ook de nodige afleiding en activiteiten moeten . Hier vind je een selectie van forumtopics die over de Zweedse Lappenhond gaan.


De IJslandse hon de Zweedse Västgötaspets en de Finse Lappenhon oorspronkelijk onder Scandia, hebben inmiddels hun eigen rasvereniging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts