woensdag 24 januari 2018

Bolognezer

De Bolognezer is een op en top gezelschapshondje. Het is een hondje dat zich heel erg richt op zijn baas en gezinsleden. Doe de online puppytest en kom erachter welk hondenras bij jou past!

Lees meer over hondenrassen zoals de Bolognezer op puppytest. Wij zijn Carolien en Ruud Jongejans en sinds alweer wat jaartjes de trotse bezitters van een heel bijzonder ras: de Bolognezer. Bolognezer GeschiedenisOver de precieze geschiedenis van dit bijzondere ras wordt in het duister getast. Rond 4voor Christus vinden we de eerste .

Welkom op de website van Bolognezer Kennel Van Het Balgzand. Ontdek alles over het uiterlijk, de aar training,. De bolognezer is een kleine, vierkante en compacte hond. De lengte van het lichaam is precies gelijk aan de . Bolognezer kennel Little White Wonder, FCI recognized and we are a member of the breed club. Op deze pagina vind je informatie over het karakter, uiterlijk, sociale aanleg, verzorging en opvoeding van de Bolognezer.


In de 17de eeuw kocht een rijke liefhebber een Maltezer (of Bichon Maliase) voor een bedrag dat nu ongeveer . Bolognezer rasinformatie, is de Bolognezer makkelijk opvoedbaar? En heeft deze hond veel beweging en verzorging nodig?

In de Tussenklasse Teefjes kwam uit Jelly von Ajaccio, fokker . De Bolognezer is ook een hondje uit de Bichon-groep. Hij is intelligent en trouw aan zijn familie (gezin). Uit Italië afkomstige vertegenwoordiger van de Bichon-groep. Deze is wat rustiger dan de andere, maar net als de andere een erg aangename . Ras: Bolognezer; Rasgroep: Niet erkend; Schofthoogte: 25-27cm; Leeftijd: -; Gewicht: 2-4kg. Uitgebreide rasbeschrijving van de Bolognezer.


De opvoeding, omgang met andere huisdieren, bewegingsbehoefte en karakter eigenschappen. Ik wil u graag kennis laten maken met dit erg zeldzame, bijzondere ras, de bolognezer. De bolognezer komt maar weinig voor en dat is erg jammer.


De lengte van het lichaam is precies gelijk aan de schofthoogte. Aristoteles geciteerd onder de naam Canes melitenses. De Bolognezer genoot reeds bekendheid in de Romeinse tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts