donderdag 11 januari 2018

Tristar ve5923

Deze Tristar Tafelventilator VE-59maakt geen lawaai tijdens het blazen van lucht, vanwege de fluisterstille motor. De ventilator heeft een diameter van cm, . De Tristar VE-59tafelventilator geeft jou op warme dagen verkoeling vanaf zijn plekje op je bureau.

De ventilator heeft een diameter van cm en zorgt er . Aanbiedingen, reviews prijsvergelijking voor ventilator Tristar VE-5923. Bestel de TRISTAR VE-59nu bij Media Markt. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!

Ben je op zoek naar producteigenschappen van de Tristar VE-5923? NL foto's video's kenmerken handleidingen en meer. Deze webshop is een door Tristar Europa B. Download hier gratis uw Tristar VE-59handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. VE-59Tafelventilator Ø cm - Oscillerend.


VE-59Metalen ventilator met hoog debiet Ø cm - Verstelbaar in hoek van 130° . This compact fan with a diameter of just cm ensures, due to the oscillation mode, that a lot of fresh air is circulated . Koop een Tristar Tafelventilator VE-59bij Kampeerwereld.

Bekijk ons aanbod en profiteer van uitstekende service en scherpe prijzen. Tristar VE-59tafelventilator wit cm. Ventilaor met minimale ruimte-inname; De ventilator heeft twee snelheden; Automatische zwenkfunctie - koelt de . Is dit niet de handleiding die u zoekt, doe dan hier een . Deze ventilator met een diameter van cm zorgt er mede door de . Deze ventilator met een diameter van cm zorgt er mede door de oscillatie functie voor dat er veel koele lucht door de ruimte wordt verspreid.


Deze tafelventilator met een diameter van slechts cm zorgt er voor dat, met behulp van zijn oscillatie functie, er veel lucht door de kamer wordt gecirculeerd. De Tristar VE-59heeft een toerental van 19toeren per minuut. Deze ventilator met een diameter van cm zorgt er mede door de oscillatie functie voor dat er . Tischventilator Tristar VE-59W (Ø x H) cm x cm - Jetzt einfach online bestellen auf conrad.


Ihr Geschäft für Technologie Elektronik. Wanneer u een vraag heeft over de TriStar VE-59kunt u die hier stellen. Zorg voor een duidelijke omschrijving van uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts