maandag 15 januari 2018

Roundie handdoek

Een Roundie is een strandlaken en geen badstof handdoek om je mee af te drogen! Was de Roundie met de hand in koud water met een heel klein beetje . Door zijn ronde vorm hoef je nooit je handdoek te verplaatsen en draai je zo mee met de zon.

ROUNDIE MANDALA CHIFFON Orange Peacock. Overgewaaid uit Australië en dé zomerhit van 2016: Roundie strandlakens. Note: De roundie is een strandlaken en geen handdoek . De Beach Roundies Strandlakens zijn bekend uit Australië, waar deze veel op het strand gebruikt worden.

Unieke handdoeken voor stran terras, thuis, festival, picknick en loungen. Roundie, het ronde strandlaken, de must-have van zomer 2016. De Roundie is een rond ibiza style hippie strand laken en is DE must-have van deze zomer.


Bij Fashion-click houden we van sieraden en accessoires. Daarom is fashion-click dé online shop voor on-trend sieraden , tassen en andere mode accessoires. Roundie Handdoek, ronde handdoek met een doorsnede van 150cm met hippe print.


Ideaal voor het stran picknicken, dagje in . Roundie Strandlaken Aztec 1x 1cm. De Roundie is een rond ibiza style hippie strand laken en is DE must-have van deze zomer.

Deze bohemian, gypsy strandhanddoeken zijn. Prachtige, unieke kwaliteits handdoeken , rond strandlaken met een. Deze roundie, ofwel ronde handdoek, is de hit van deze zomer! We zien ze op het stran in het park en als (speel)kleed in het interieur. Ook voor deze nieuwste ronde strandlaken trend bent u bij Hamamdoeken.


Een fantastisch mooi dik badstof rond strandlaken met een doorsnee van 1cm. De franjes geven dit ronde strandlaken een gezellige uitstraling! Vind de fabrikant Roundie Handdoek van hoge kwaliteit Roundie Handdoek, leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts