maandag 30 juli 2018

Gedecoreerde koekjes bestellen

Royal icing koekjes bestellen voor een verjaardag, geboorte, bruiloft,. Met liefde bak ik allerlei Awesome hand-gedecoreerde Royal icing koekjes voor . Wij maken handgemaakte gedecoreerde koekjes voor huwelijk, geboorte,.

Een mooi gedecoreerd koekje voor een speciale gelegenheid is net weer eens iets anders. Koekjes in de vorm van een rompertje of een . Een taart kan al besteld worden vanaf €per persoon vanaf personen. Gedecoreerde koekjes op maat gemaakt geldt een minimale afname van 24 .

KoekjesHomemade Delicious maakt ook heerlijke gedecoreerde koekjes! And I love to share this with you in my blog! Al onze koekjes worden ambachtelijk gebakken met de beste ingrediënten en. Klik hier voor meer informatie over Het Koekboek en het bestellen van een .

Cupcakes, lolly's , gedecoreerde koekjes en petit fours zijn te bestellen met een minimale . Op maat gemaakt en stuk voor stuk met de hand gedecoreerd. Neem voor voorbeelden van onze gedecoreerde koekjes eens een kijkje bij de Cookie . Rianne is de eigenaresse van Koekiekoekie en maakt met liefde handgemaakte en gedecoreerde koekjes voor iedere gelegenheid. Iedere taart is uniek en met veel zorg berei door het volgen van workshops, cursussen en masterclasses zorg ik ervoor dat ik op niveau blijf en daar waar kan . Niet los te bestellen; alleen in combinatie met andere taarten mogelijk. Niet-gedecoreerde koekjes, € per 2gram. Schuif een plaat gedecoreerde koekjes in de oven en laat de deur op een kiertje.


Je kunt heel eenvoudig met royal icing gedecoreerde koekjes knapperig maken. Hoe je dat kunt doen lees je in dit artikel op Handige Baktips. Bij mij kan je fondant taarten in alle soorten en maten bestellen!


Het zijn drie gedecoreerde koekjes in een lief doosje met een persoonlijk bericht! Cupcakes kunnen uiteraard in grotere aantallen besteld worden. Koekjes: Gedecoreerde koekjes kunnen ongeveer 2-weken bewaard worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts