maandag 16 juli 2018

Rond strandlaken badstof

De Beach Roundies Strandlakens zijn bekend uit Australië, waar deze veel op het strand gebruikt worden. De Roundie mandala kleden zijn gemaakt van 1 katoen en zijn voorzien van een badstof onderkant. Een fantastisch mooi dik rond strandlaken met een doorsnee van 1cm.

De franjes geven dit ronde strandlaken een . Roundie-Rond strandlaken Lanikai 1x 1cm.

Prachtig design rond strandlaken van beste kwaliteit extra dik zacht badstof van 1 katoen. Roundies beach towels zijn de musthave van deze zomer! De ronde strandlakens met boho print zijn perfect voor een dagje strand. Deze roundie, oftewel een rond strandlaken is gemaakt van zachte badstof met franjes. Prachtige, unieke kwaliteits handdoeken , rond strandlaken met een.


Gemaakt van beste kwaliteit badstof van 1 katoen, waardoor ze extra zacht . De roundie is een rond strandlaken, afgezet met franjes. Gemaakt van super zachte badstof, waardoor ie heerlijk ligt. Bestel dan een ronde roundie bij Mycha-Ibiza en kies uit de mooiste prints.

Een Roundie is een strandlaken en geen badstof handdoek om je mee af te . Prachtig design rond strandlaken van beste kwaliteit extra dik zacht badstof van katoen. Met een doorsnede van 1cm en mooi afgewerkt met kwastjes is deze . Hip rond strandlaken Quinta (528 blauw). Roundie beach towel, de trendy ronde strandlaken van badstof 1 katoen, dikke badstof kwaliteit. Zomer trend: Rond strandlaken nu te bestellen met korting!


Gemaakt van badstof; Heerlijk zacht en comfortabel; Steel de show met deze unieke handdoeken. Deze roundie strandlakens zijn de perfecte strand en musthave accessoire voor. Deze mooie strandhanddoek is gemaakt van luxe en heel zachte ; badstof en afgewerkt met mooie fijne fringes rondom. Dit mooie ronde strandlaken voor kinderen in roze. Gemaakt van 1 katoen badstof en 100cm in diameter.


In boho-stijl steel jij de show op de beach, in je favoriete strandtent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts