dinsdag 17 juli 2018

Tap aansluiten koolzuur

Het aansluiten van een biertap en de meegeleverde fusten is de eerste. In dit artikel beschrijven wij hoe je om moet gaan met het koolzuur, . Vaak kunnen deze ter plekke je koolzuurfles vullen.

De koolzuur voor aquaria is precies dezelfde als voor het biertappen. In deze film wordt duidelijk uitgelegd hoe u een biertap moet aansluiten. Sluit niet te veel aan op stroomgroep anders kan het voorkomen dat de tap te.


Als de fust leeg is, sluit u de koolzuur af.

Wilt u weten hoe u een tap aansluit of werkt? Schroef de manometer met daaraan de rode slang, op de fles koolzuurgas, aandraaien met tang of sleutel (foto 1). Met 10gram ( 1KG ) koolzuur kan men ongeveer 3liter bier tappen. Ook de aansluiting op de fles zou moeten passen.


Open nu eerst de afsluitkraan van de koolzuurleiding en daarna de afsluitkraan van de. U houdt daarna het glas schuin onder de tapkraan zodat het bier langs de binnenzijde van . Koolzuur reduceermeter voor het regelen van de druk die van toepassing is op de evenwichtsdruk. Wacht minuten zodat het nieuwe bier kan koelen in de Cooltap.


Probeer niet het aansluitstuk op de koolzuurfles te demonteren.

EVENEMENT koelen het afschuimen afsluiten. Het goed aansluiten van een koolzuurfles is van groot belang. Want met de juiste druk op uw tap, komt het bier met de juiste snelheid uit uw . Komt de ingestelde druk op manometer(s) van het koolzuur reduceerventiel overeen. Laat het systeem op druk komen en controleer of de aansluiting van de . Op deze pagina staat alles op het gebied van de koolzuur voor de biertap. Aansluiten bierkoppeling aan bier- en koolzuurslang:.


Duidelijk springt de tapkraan in het oog; de rest van. Het aansluiten van een nieuwe koolzuurcilinder. De meeste installaties pompen het bier onder druk van koolzuurgas uit. Sluit allereerst de zwarte koolzuurslang met een tang aan op de zijkant. Wij wensen u veel succes met het aansluiten van de tapinstallatie en een gezellig . U vult de tapinstallatie met water zodat de bierspiralen net onder water staan.


Wij wensen u veel succes met het aansluiten van de tapinstallatie en een . Een biertap is een installatie voor het schenken van bier. De meeste installaties pompen het bier onder druk van koolzuurgas uit een vat of andere. De vaten zijn voorzien van een aansluiting voor een zogenaamde tapkoppeling, waarmee .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts