donderdag 12 juli 2018

Smoothie spinazie avocado komkommer

Daarom mix ik vaak spinazie, komkommer of andere groene. Avocado of kokosnoot: zorgt er ook voor dat je smoothie wat dikker wordt en . Groene smoothie van avocado, spinazie en banaan.

Je kunt ook eens spinazie, komkommer, meloen en avocado proberen. Het spinazie banaan ananas kokosmelk smoothie recept Over de spinazie banaan. Het komkommer banaan ananas smoothie recept Over de komkommer.


Het spinazie komkommer meloen druif smoothie recept Over het spinazie.

Men neme een banaan, een flinke sinaasappel een hand spinazie en een schep. De spinazie is vrij neutraal van smaak en avocado maakt je smoothie lekker romig. Als je geen fan bent van de geur van komkommer zou ik deze smoothie . Smoothie met blauwe bessen, spinazie en avocado . Bij een spinazie smoothie loopt het water je wellicht niet direct in de mond. Verfrissende groene smoothie met komkommer en venkel. Een smeuïg drankje boordevol vitamines creëer jij met een groene avocado smoothie met banaan!


Frisse komkommer smoothie gemaakt van een aantal gezonde ingrediënten. Komkommer, spinazie, appel, gember en een heleboel andere goodies.

Snij de komkommer in stukjes en voeg toe aan de yoghurt. Snij de avocado in vier parten van de pit af. Werken, werken, werken met slechts enkele uurtjes slaap als gevolg deze week - tijd voor een blogpost met veel groentjes! Ik ben fan van het gebruik van avocado in een smoothie, omdat je op deze manier.


Dit is wat ik elf vaak doe: komkommer, venkel, selderij, biet, appel, wortel en gember. Een smoothie met spinazie uit de vriezer, is dat ook wat? De avocado tovert je groente (en fruit) smoothies om tot een heerlijke romige . Smoothie met komkommer, banaan, sinaasappel en kiwi.


Groene smoothie: Spinazie, komkommer, avocado, peer, appel en water. Een smoothie met spinazie, appel, bleekselderij, komkommer en gember, citroen en limoen. Deze variant is toegankelijk met spinazie, banaan en avocado. Voor een spinazie-avocadosmoothie (voor personen):.


De groene smoothie spinazie met banaan en aardbeien. De groene smoothie boerenkool komkommer en banaan. Voeg daarna de druiven, banaan, ananas en halve avocado toe en mix het nog eventjes.


Groene Smoothie Komkommer Spinazie Appel Blauwe Bessen. Deze groene smoothie met spinazie, banaan, kokoswater met ananassmaak, . In 20dronk ik mijn eerste groene smoothie. Drie sinaasappels, banaan, halve avocado en veel spinazie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts