dinsdag 10 juli 2018

Naaiatelier rotterdam hoogstraat

Sinds september 20is de Hoogstraat in Rotterdam de plek waar het mogelijk is om voor . Dagelijks vinden er cursussen plaats, zoals. Het Naaicafé aan de Hoogstraat is het eerste Naaicafé van Nederland en bestaat uit een trouw, creatief en kundig team.

Naaicafé Caroline Vogel Hoogstraat 57a 30PG. De openingstijden van alle vestigingen van Goudse Ster Kledingreparatie Stomerij in Rotterdam vindt u op Openingstijden. Op Kleiweg 183B in Rotterdam is Naaiatelier Tatjana gevestigd.


Baby Kin Boek Tijdschriften,.

Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Kledingreparatie Goudse Ster in Rotterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Sinds september 20is de Hoogstraat in Rotterdam de plek waar. Daar hebben ze bij Tulay wat op gevonden: Bij naaiatelier Tulay kun . Het naaiatelier in Rotterdam voor cursussen naaien, patroontekenen, modedesign, video naaicursussen, mouleren, en creatieve workshops. Charlotte naaiatelier Rotterdam op Telefoonboek.


Naast een charlotte naaiatelier vind je ook reparatiedienst, kleding, fotografie,. Linders naaiatelier Rotterdam op Telefoonboek. Naast een linders naaiatelier vind je ook reparatiedienst, kleding,.


Karin gaat elke twee weken op zoek naar de gezichten en verhalen van Rotterdam.

Deze week: het Naaicafé op de Hoogstraat. Loopt u al tijden rond met ideeën voor uw eigen kledinglijn? Naaiatelier Stof 'Irma Crouwelpad 3067EE Rotterdam Telefoon: 010-2518902.


Naai-Atelier Elegant Hoogstraat 87-A 31BM Vlaardingen, Nederland Tel. Kuiperstraat 31CH Vlaardingen Telefoon: +(0)10-443. Kookatelier, naaiatelier en mini-wasserette. Naaicafé Caroline Vogel Ik hoef niet meer te leren naaien.


Als ik het wel zou willen leren, zou ik dat best fijn vinden om dat te doen in zo'n knus . De plek waar Rotterdam ooit zijn oorsprong von staat volgende maand bol. De Hoogstraat, waar tot 19het stadhuis gevestigd was, vormde ooit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts