vrijdag 27 juli 2018

Inventum combi oven

De Inventum vrijstaande combi magnetron MN305C heeft een netto inhoud van liter. Je hebt keuze uit vijf magnetronstanden en vier combinatiestanden. De vrijstaande solo Magnetrons van Inventum zijn ideaal voor het opwarmen van je maaltijd.

Met de combi magnetrons kun je zelfs bakken, grillen en koken. De Inventum vrijstaande combi magnetron MN250C heeft een netto inhoud van liter. Veel verkocht product INVENTUM MN305C combi magnetron Altijd Nederlandse.

Inventum MN255C: liter, kinderslot en automatische programma'sDe Inventum MN255C is een combimagnetron met veel mogelijkheden: opwarmen, . Kenmerken van de Inventum Combi-magnetron MN305C. Dit merk zorgt ervoor dat jij even helemaal in het moment op kan gaan. De Inventum Combi-magnetron MN255C heeft een magnetronvermogen van maximaal 9watt en. Inventum MN305C - Combi-magnetron - Zilver 1499. Type: Combimagnetron; Inhoud: liter; Vermogen: 9watt; Breedte: cm.


Wanneer je weinig ruimte in de keuken hebt, is de Inventum MN305C een . Soort: Vrijstaand; Inhoud: l; Buitenmaten (h x b x d): 33x58x55. Bestel de Inventum MN305C Vrijstaand combi-magnetron veilig én voor de laagste prijs van € 1via MagnetronOven.

Download hier gratis uw Inventum MN305C handleiding. Met de Inventum MN305C combimagnetron is het niet meer nodig om een oven te hebben. Opwarmen, koken, grillen, bakken of een combinatie, de Inventum . Met deze stijlvolle Inventum MN255C combimagnetron kunt u zowel uw maaltijden opwarmen als grillen. De Inventum MN305C is een combimagnetron met veel mogelijkheden:. Inventum MN305C een kinderslot en de binnenkant van de ovenruimte is van RVS . De Inventum MN255C is een combimagnetron met veel mogelijkheden:.


Inventum MN255C een kinderslot en de binnenkant van de ovenruimte is van RVS . INVENTUM Combimagnetron MN255C koop je op Kijkshop. Plaats de combi magnetron niet in de buurt van warmtebronnen zoals verwarming of fornuis. Inventum MN255C Combimagnetron: Inhoud (binnenkant) l, Magnetronvermogen 9W, Vermogen grill 14W en Convectie kracht 24W.


De Inventum combi magnetron oven IMC6144RK heeft een inhoud van liter. Naast de magnetronstanden heeft de magnetron combinatiestanden en 13 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts