maandag 16 juli 2018

Mobiele biertap aansluiten

Wilt u weten hoe u een tap aansluit of werkt? Pak de biertap en sluit de bierslang aan de achterkant van de tap aan. In deze film wordt duidelijk uitgelegd hoe u een biertap moet aansluiten.

Sluit de slang van de tapkraan aan op de linker-aansluiting van de koeler . Geef jij binnenkort een feestje en heb je een biertap gehuurd? Het aansluiten van een biertap en de meegeleverde fusten is de eerste keer wat . Voor een mobiele tap heb je stroom en water nodig: verlengsnoer en tuinslang.

Toggle Navigation Tapclean de biertap specailist. Haal de deksel van de tap en vul deze met water. Deze aansluitset vervangt de tapkraan die op de biertap zit en verbindt de. Wilt u de biertap als mobiele biertap gebruiken dan ontkoppelt u de tapzuil en sluit . Uw biertap is met deze aansluitset zowel als ingebouwde biertap te.


Kleine compacte COfles ideaal voor mobiele biertaps met een kleinere capaciteit. GEBRUIKSAANWIJZING WATERGEKOELDE TAPINSTALLATIES. Wij wensen u veel succes met het aansluiten van de tapinstallatie en een gezellig feest toe.


Wilt u de biertap als mobiele biertap gebruiken dan ontkoppelt u de tapzuil en sluit u de.

Dit is de bierslang voor het aansluiten van het bierfust op de biertap. Vanaf daar kan je denk ik de rest van de tap gewoon aansluiten toch? Dag Geral Bij de KeyKeg 'starter-pakket' zat inderdaad een KeyKeg . Koolzuur aansluiten opslag tappen afschuimen. De geadviseerde tapdruk van de mobiele bier unit is bar en kan tot bar . Categorie: Biertap Tags: bar, bar met spoelbak, biertap, Mobiele bar. Sinds de oprichting in 18draait alles bij HEINEKEN om kwaliteit.


Betreft een mobiele biertap met Heineken aansluiting. Sluit bierslang vanaf de fustaansluiting aan op de koeler. In zeer dringende gevallen mobiel onder telefoonnummer 06-50545846.


Door zijn lichte gewicht en omvang kun je de PYGMY makkelijk meenemen en is hij zeer geschikt als mobiele tap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts