dinsdag 31 juli 2018

Het wedde zwemles

Met Jip leert uw kind stapsgewijs zwemmen. Jip motiveert uw kind om steeds een stukje verder te gaan.

Inschrijven voor zwemles in zwembad Het Wedde: Klik hier om u aan te melden als nieuwe klant, als u daarna inlogt kunt u zich inschrijven . Voorschoten – Op Richard Wagnerlaan in Voorschoten, het adres zwembad golfbaan Het Wedde, werden op 30 . Direct starten met zwemles in zwembad Het Wedde!

Bij zwembad Het Wedde bieden we op een aantal dagen en tijden de mogelijkheid direct te beginnen met . Om de drempel voor deze (grote!) groep te verlagen, biedt zwembad Het Wedde speciale zwemlessen voor volwassenen. In het zwembad Het wedde zwemmen wij voor het B, C, zwemvaardigheiddiploma en snorkelen. Tijden, uren en prijzen en entree van Zwemles kinderen van zwembad Het Wedde in Voorschoten. Zwembad het Wedde te Voorschoten is er voor iedereen van jong tot ou voor recreatief zwemmen, zwemles, babyzwemmen, zwangerschapszwemmen of doe . Silvester Zwemschool geeft op zaterdag zwemles in zwembad Het Wedde in .

Vrijzwemmen, zwemles en ouder-en-kind zwemmen. Niks is te gek in zwembad Het Wedde in Voorschoten! Vrouwen kunnen iedere vrijdagavond in zwembad het Wedde elkaar ontmoeten tijdens de activiteiten leszwemmen en recreatief zwemmen. Zwemvereniging EVZV geeft les in ABC zwemmen, zwemvaardigheid en snorkelen in zwembad Het Wedde te Voorschoten. Zwemles Sportfondsen Voorschoten in zwembad Het Wedde.


Stichting Participas organiseert ieder vrijdagavond van 18:tot 20:uur in zwembad het Wedde, 'Dames zwemmen. Voorschoten – Een week lang zwemles, uur per dag, maar het. BSO 't Kasteel gaat sinds oktober 20iedere maandag met een groep kinderen naar de zwemles.


Deze wordt gegeven in zwembad het Wedde in . Zwembad Het Wedde te Voorschoten biedt voor. Wist u dat EVZV al meer dan jaar zwemlessen verzorgt in Voorschoten? Voorschoten – Een week lang zwemles, uur per dag, maar het resultaat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts