dinsdag 21 april 2015

Design letters bord

Dit Design Letters Arne Jacobsen Bord staat heel gaaf aan de muur of op tafel. Je kunt er leuk mee spelen en een boodschap achterlaten. Na het ontbijt- of kinderbordje is er nu ook een melamine bord van Design Letters in dinerbord-formaat.

De letters zijn in de 30-er jaren ontworpen door . Alle letters van het alfabet behalve de W op een melamine bord. Perfect te combineren met de letterbekers, maakt samen . Design Letters diep bord melamine - Ø cm.

Design letters snackbord melamine - rechthoekig - Design Letters . Melamine bord van het Deense merk Design Letters. De typografie op deze melamine bowl werd oorspronkelijk in 19opgesteld door de wereldberoemde . De mooie collectie van Design Letters uit Denemarken met onder andere: melamine kinderservies met drinkbekers, borden, kommetjes, bestek, tuitbekers, . Stijlvolle melamine plat bord met het alfabet van het Deense merk Design Letters. Hele leuke bordjes voor boterhammen, fruit en of het avondeten geschikt voor . Dit bord is van melamine gemaakt en kan dus wel tegen een stootje.


Het bord van Design Letters is er ook in een 'diepe' . Meer dan Design Letters Borden online shoppen!

Amp;#9829; Bekijk alle Design Letters producten van verschillende webshops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts