donderdag 30 april 2015

Plastic bekers met deksel

Voor ijskoffie en andere koude dranken kunnen wij onze plastic bekers met een opening voor . Horeca Select Plastic verpakkingsbekers rechthoek 2ml 1stuks. Horeca Select Plastic deksel rechthoekig 7x17x34cm 1stuks.

De bodem en het deksel zijn gemaakt van hoogwaardig BPA vrij plastic en de body is van roestvrij staal. Plastic wegwerpbekers zijn budgetvriendelijk en functioneel. Ideaal voor gebruik door horeca, verenigingen, bedrijven en instellingen.


Deksels voor de kartonnen bekers op onze website eenvoudig op een rij!

Koper op zoek naar groothandel wegwerp plastic bekers met deksels in Huisamp; tuin zocht ook naar: plastic schotel plastic theekopjes plastic margarita . Ik heb me rot gezocht op diverse (groothandel) sites. Deksel met rietje voor de 2D ijsbeker met dierenprint. Deze deksel past op de bekers met handvat. Verkoop van dessert bekers doorzichtig plastic.


Verkoop van plastic beker voor koude of warme drank, gemaakt van recyclebaar. PET plastic smoothie bekertjes, van 3ml inhou waarvan de deksel apart . Plastic deksels, afsluitdeksels nodig voor kartonnen koffiebekers? Onze handige deksels sluiten rondom perfect af en verkleinen de kans op lekken.

Plastic deksels nodig voor je kartonnen koffiebekers? Voor extra bescherming, veiligheid en gebruiksgemak heeft KoffiebekerDirect. Bolle deksel met rietjesgat voor Bioware PLA en Polarity bekers. Deze deksel is gemaakt van bioplastic (PLA) en geschikt voor de volgende bekers: - Bioware . Koffiedeksels voor bekers van zeer hoge kwaliteit met perfecte aansluiting voor kartonnen bekers.


De deksels passen op diverse formaten kartonnen koffiebekers, waaronder zelfs de bekers met een inhoud van 4CC. Daarnaast bieden wij ook plastic wegwerpglazen aan van PS, PP en het. Voor het complete assortiment, ga naar: Webshop bekers en deksels.


Zoekresultaten voor 'plastic bekers met deksel'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts