donderdag 23 april 2015

Starbucks snelweg

Shell heeft een tweede snelweglocatie met een Starbucks-restaurant geopend. Bij een gerenoveerd station aan de Ais de shop-in-shop op . De nieuwe Starbucks vestiging is open voor publiek sinds september.

Starbucks is al op meer plaatsen langs de snelweg actief in Nederland. Koffieliefhebbers hoeven voortaan niet meer naar Rotterdam voor een bak koffie van Starbucks. Mirek Borowik was drinking sok z Gumi jagód at Starbucks SHELL Haarrijn A2.


Lees alles over de filialen van Starbucks in Nederland.

Een handig overzicht van adressen, openingstijden en tips voor het assortiment. De eerste Nederlandse Starbucks langs de snelweg is een feit. OOSTERHOUT - De Amerikaanse koffieketen Starbucks opent woensdag zijn eerste vestiging langs de Nederlandse snelweg, in De Meern aan de A12. Het tankstation bevindt zich aan de snelweg ten hoogte van.


Het station is de derde in ons land voorzien van een Starbucks-winkel. AC Restaurant De Meern heeft deze maand de Europese primeur gekregen van de eerste Starbucks langs de snelweg. Starbucks Coffee Company heeft een tweede vestiging geopend langs een Nederlandse snelweg. Starbucks: Lekkere koffie langs de snelweg - Bekijk reizigersbeoordelingen, onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Breukelen, . De Amerikaanse koffieketen Starbucks gaat koffie verkopen bij tankstations van Shell. In de tweede helft van dit jaar gaat de eerste koffiezaak . Arjan Oudejans, directeur Licensed Stores Starbucks EMEA, twijfelt niet aan de gezelligheid van een koffiezaak aan een vijfbaans snelweg.


UTRECHT - De Amerikaanse koffieketen Starbucks opent woensdag zijn eerste vestiging langs de Nederlandse snelweg, langs de Abij De . De Amerikaanse koffieketen opent in De Meern het eerste Europese filiaal langs een snelweg. Starbucks, Deli2go bakery, 2theloo, Free wifi. Shell station Deersels een heerlijk rustpunt op reis, langs de snelweg.


De wereldberoemde winkelketen opent begin . Shell Haarrijn eerste met Starbucks koffiecafé. In Shell tankstation Haarrijn aan snelweg Abij Breukelen is de eerste Starbucks van Nederland geopend die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts