donderdag 9 april 2015

Horeca salamander grill

Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument! Roller Grill Salamander keramisch 304125. Koop of Verkoop salamander grill op Marktplaats.

Een salamander gebruik je om een product van een mooie bruine korst te voorzien. Roller Grill Keramische Salamander SEM 6PDS horeca. Horepa leverd: salamanders voor horeca en particulier gebruik.


Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs!

Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot jaar garantie! Dit is een grill die uw gerecht van boven en onder verwarm maar niet met een contactgrill systeem. Horeca World; Bent u op zoek naar Salamander? Een salamander is hèt multifunctionele apparaat dat thuishoort in elke horecakeuken, want hiermee kunt u zowel ontdooien, toasten, grillen, gratineren en . U bevind zich hier: Home ▸ Kook apparatuur ▸Salamander. Met een horeca salamander kunt u van alles: gratineren en glaceren, toasten en grillen of ontdooien.


Omdat de stralingswarmte van boven komt kunt u . De professionele salamander is een verrijking voor de groot keuken. De horeca salamander is volledig van RVS uitgevoerd waardoor het robuust is.

Op zoek naar een salamander grill van hoogwaardige kwaliteit? Bekijk de apparatuur online of in onze loods in Apeldoorn. Koop Buffalo elektrische instelbare salamander grill (CD679) meer over onze Grills assortiment bij Nisbets.


De leverancier voor de horeca voor duizenden . Duurzame salamander grill met RVS constructie en metalen element. Heeft een variabele warmteregeling voor makkelijk koken. Salamanders bestelt u online bij Beuk Horeca.


Roller Grill keramische salamander, met bord detectie - 304125. Een duurzaam en gemakkelijk schoon te maken RVS tafelmodel salamander grill. Pub Horeca is de non-food groothandel voor de horeca, sportkantines, kantoren enz.


Altijd scherp geprijsd snel bezorgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts