dinsdag 28 april 2015

Italiaanse schalen

Italiaanse schalen en borden, met in reliëf, tomaten, citroenen, knoflook. De schalen zijn gedecoreerd met groenten, fruit, vis en schelpdieren in reliëf . PICCOBELLA importeert uit ITALIE:DE ZONHET VAKANTIEGEVOELSAMEN ETEN EN DRINKENGEZELLIGHEID en dat staat.

En om het hele jaar te kunnen genieten, importeert Piccobella servies uit Italie. De mooiste Italiaanse design schalen vind je hier! Saladeschalen, schalen voor antipasta, pasta of voor al je andere gerechten.


Import en verkoop van Italiaans Servies uit Bassano del Grappa.

Servies: borden en schalen met daarop in reliëf uitgevoerde tomaten, citroenen, knoflook, . Piccobella importeert zelf de prachtige met de hand beschilderde schalen uit Italië. Schalen de mooiste Italiaanse glaskunst schalen betaalbaar en direct leverbaar! Art Unica Italiaanse Murano schalen vandaag bestel morgen in huis! Bekijk hier het assortiment aan keramiek met schalen en borden uit Noord-Italië. De met de hand beschilderde aardewerken schalen zijn niet alleen een ware blikvanger op tafel, maar.


Italiaanse keramieken fruittes aardbei (ron Ø 23cm) . De mooie Italiaanse schalen zoals ik die ook vaak voor mijn gerechten gebruik, zijn nu ook in Nederland te koop! Vergelijk het ruime assortiment schalen in alle soorten, materialen maten.

Een schaal met Italiaanse vleeswaren, olijven en tapanade (voor pers) bestaande ui: Coppa Stagionata Mortadella Italiaanse ham Spianata romana olijven en . Bij ons zijn de Moderno Italiaanse design schalen op voorraad. Bij de Italiaanse delicatessenwinkel Culitalia in Valkenburg, vind je nu ook kleurrijke borden, schalen en andere blikvangers van Froolik . Vintage set van Italiaanse hand beschilderde schalen. Koop of Verkoop italiaanse op Marktplaats.


Decoratieve salade schaal in de vorm van een blain goede staat. Onze collectie schalen van handgemaakt Italiaans aardewerk geeft uw eten een zomers tintje. Dit Italiaanse merk produceert schaalmodellen in diverse schalen, van . Wij werken met liefde en passie voor de Italiaanse keuken.


Voorbeelden: grote schalen met heerlijke Anti Pasti, rijen bakjes met de mooiste soorten olijven, . Luxe vleesschaal met ambachtelijke Italiaanse vleeswaren zoals maanden. MERC022-Buffetten - salades en luxe schalen 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts