donderdag 30 april 2015

Verzilverde fotolijstjes

Uw dierbaarste herinneringen gooit u natuurlijk niet in een schoenendoos maar plaats deze in één van onze fraaie fotolijsten van Zilverstad. Zilveren bestek, tasbeugels, fotolijstjes, pillendoosjes etc. Zilveren fotolijstje van zilveren dubbeltjes gemaakt van zilveren dubbeltjes, uit de jaren van de .

Vind verzilverde fotolijstjes op Marktplaats. Grote collectie verzilverde fotolijstjes speciaal voor kinderen van NIjntje, Woezel en Pip. Zilveren fotolijsten voor een chique uitstraling van uw foto.


Ruim aanbod verzilverde lijsten in verschillende soorten en maten uitgevoerd.

Zwaar verzilverde fotolijst strak recht x cm 7231: Zwaar verzilverde fotolijst strak recht x cm 7232: Zwaar . Ben je op zoek naar fotolijsten met een zilveren kleur? Een fotolijst eenvoudig in alle maten online en snel besteld. In Zilveren fotolijsten vind je verzilverde fotolijsten en andere metalen zilverkleurige fotolijsten. De zilveren fotolijsten hebben een luxe uitstraling en zijn van . Vergelijk zilverkleurige fotolijsten uit de nieuwste collectie en vind. Zilverstad fotolijst Sweet Memory glanzend verzilverd gelakt - x cm.


Verzilverde Fotolijst Golfbeweging X Cm. Verzilverde Fotolijst Verzilverd Montuur 18x13.

Vergelijk zilveren fotolijsten uit de nieuwste collectie en vind direct goedkope aanbiedingen Bestel online de beste merken! Verzilverde fotolijstjes en strass fotolijstjes in verschillende maten en modellen ! Je familie en geliefden altijd vlakbij met hun foto's in subtiele zilveren fotolijstjes. Ontdek 1Fotolijsten van topmerken als XLBoom, Umbra John Lewis. Verzilverd gelakt fotolijstje met daarop Nijntje met eendjes. Mat fotolijstje met een afbeelding van nijntje in glans.


Verzilverde geboorte fotolijst met plaats voor het graveren van geboorte info. Fotolijst - Silverplated Met de hand gepolijst en afgewerkt met een Laque coating. Door deze laklaag over deze verzilverde lijst, mag deze niet worden gepoetst. Wij graveren de fotolijst door middel van een diamantfreestechniek.


Verzilverde fotolijst van het merk Zilverstad inclusief het graveren van tekst in een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts