vrijdag 10 april 2015

Zoetvijl

Halfronde zoetvijl,rh:hobbycenterdhaese. Klauwverzorging bij runderen, handbediend.

Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Een zoetvijl is een vijl waarvan de tandjes heel dicht bij elkaar staan en heel klein zijn. Voorbeeld: `Geef me die zoetvijl even aan. Voor het scherpen van een zaag wordt vaak een zaagvijl gebruikt, het is een zoetvijl met de doorsnede van een gelijkzijdige driehoek, bij het uiteinde is de vijl .

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'zoetvijl', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Uit zoet (I) of den stam van zoeten en vijl (I). Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Gratis online rijmhulp voor rijm op ZOETVIJL.


Deze zoetvijl wordt gebruikt om de snijkant aan het mes scherp te houden. Zot draaien: dit doet 'n schroef met versleten draad of in 'n verwijd gat: hij pakt niet meer. Eene fijne vijl, die glad afneemt: gij moet het met de zoetvijl nog eens overvijlen.

De familienaam Zoetvijl komt voor op de volgende plantage(s):. Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Ronde Vijl Zoet vijl. De Ronde Vijl Zoet is al verkrijgbaar voor € 1op VERGELIJK. De betekenis van zoetvijl vind je op deze pagina.


Er werden verschillende definities van zoetvijl gevonden in de woordenlijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts