vrijdag 17 april 2015

Whirlpool 6th sense koelkast handleiding

Download hier gratis uw Whirlpool Koelkast handleiding. Ook voor ondersteuning en handleiding per email. Mijn whirlpool koelkast maakt erg veel lawaai en het lampje van de 6sens blijft.

Ik heb en whirlpool 6th sense mijn probleem is dat het geen ijsblokjes maakt ik . U bevindt zich momenteel op de pagina waar u de handleidingen vindt van de Whirlpool Koelkasten. Staat de handleiding van uw Whirlpool Koelkast er niet . Druk op de toets Koelkast °C om de temperatuur van de koelkast aan te.

Wij hebben laatst van iemand een Whirlpool koelvriescombi overgenomen. De koelkast ook wel, maar die koelt niet koud genoeg. De 6th Sense technologie in deze Whirlpool WSC5541A+S controleert continu de temperatuur voor.


TH SENSE Fresh Control technologie en behoort tot energieklasse A++. De unieke 6TH SENSE Fresh Control technologie past de luchtvochtigheid en temperatuur in uw . De koelkast is voorzien van energieklasse A+ en heeft een netto inhoud van 121. De unieke 6TH SENSE technologie zorgt dat kleuren, smaken en kwaliteit . Warmhoudlade voor het warmhouden van gerechten, voorverwarmen en opbergen van servies zoals borden en kopjes.


Het blijft echter niet slechts bij de technische innovaties van 6th Sense en het energiezuinige karakter van de machines.

Binnendeur koelkast met: (indien bijgeleverd) a. Lade (uitschuifbaar) (indien bijgeleverd). Home Witgoed Apparatuur Koelkasten Whirlpool Koelkasten. Met de 6th Sense technologie wordt uw voedsel optimaal en langer bewaard. Whirlpool Amerikaanse Koelkast WSC 55A+ S - Zilver. View and Download Whirlpool WSF55A+N installation manual online.


Black No Frost Side-by-Side Fridge-Freezer with 6th SENSE WSF55A+N. Als de koelkast niet stabiel lijkt te staan of wanneer u wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts