dinsdag 14 april 2015

Snijplank schoonmaken citroen

Het onderhoud van een houten snijplank roept nog wel eens vragen op bij onze klanten. Wrijf hiermee het zout en het sap of de azijn over de plank en laat het een kwartiertje intrekken. Wrijf de snijplank in met een halve citroen en laat dit twintig minuten staan.

Houten snijplanken zijn prachtig, maar een stuk moeilijker schoon te. Pak je houten snijplank en pers een (halve) citroen uit boven de plank. Gebruik geen olijfolie om je houten snijplank in te smeren!


Om je plank mooi te houden bestrooi je de plank met keukenzout en je wrijft vervolgens het zout met een halve citroen over je plank.

Af en toe kunt u de plank extra schoonmaken door het snijvlak in te wrijven met citroen. Breng een flinke laag zout aan bovenop een theedoek . Misschien helpt vers citroensap voor de kleur? Snijplanken moeten regelmatig vervangen worden. Snijplanken, ze staan bekend om hun gezondheidsrisico's.


Het is van essentieel belang dat een snijplank goed schoon blijft. Schoonmaken met citroen is niet enkel goedkoop en. Je kunt je snijplank gemakkelijk reinigen door een halve citroen over je snijplank uit te .

Bij de kringloop heb ik een heel grote houten snijplank gekocht. Ik heb gemarineerd vlees op mijn kunststof snijplank gesneden en nu is mijn witte snijplank oranje. Halve citroen met zout bestrooien en daarmee de plank afdoen, het bleekt zo schoon. Deel dit met je vrienden: Goede Schoonmaaktips is onderdeel van Almexx b. Nu wil ik dus een houten snijplank kopen.


Is een kunststof snijplank geen betere optie? Het verwijderen van vlekken op houten snijplanken en hakblokken dient op de. Spray het hakblok of de houten plank goed nat met azijn (liefst witte azijn) en . Het schoonmaken van een houten snijplank is erg simpel wanneer deze. Hier leest u alles over het onderhoud van uw houten snijplank.


Vlekken verwijderen van snijplanken, de koelkast geurvrij houden en de. Mijn vriend heeft zo'n grote houten snijplank, misschien is het zelfs wel een. Eerst helemaal insmeren met zeezout, daarna een citroen . Zie hieronder allerlei schoonmaaktips waar je de citroen bij kunt gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts