vrijdag 8 juli 2016

Bacardi glazen gall en gall

Van boeken en glazen tot klimaatkasten en kurkentrekkers. Een echte Bacardi Cola maak je in een longdrinkglas. Vul het glas met ijsklontjes, schenk er 35ml Bacardi Superior bij, en top het glas af met cola. Spaar bij Gall Gall mee voor gratis glazen van Schott Zwiesel. Je kunt sparen voor witte- en rode wijnglazen, champagne-, whisky- en copglazen.


Lees hier alle actievoorwaarden voor de 'Sparen voor GRATIS TOPGLAZEN van Schott Zwiesel' actie. Bij een halfvolle spaarkaart (zegels) koop je een set glazen t.

Heb je een volle spaarkaart (zegels), dan krijg je een set van glazen . Maak de tafel compleet met deze prachtige whisky glazen. De glazen zijn gemaakt van Tritan kristalglas, zijn kras– en vaatwasmachinebestendig, loodvrij en . Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Bij Gall Gall Bloemendaal Heemstede. Je kunt sparen voor soorten glazen: witte wijn-, rode wijn-, champagne- of. Een enorm scala aan bijzondere glazen, accessoires en dranken op 1. Aangeboden stuks nieuwe orginele bacardi glazen onbreekbaar doe maar een . Bekijk hier de geschenkenfolder van 2016.


La Trappe Quadruppel met glazen 75CL+2GL. Prijswinnende wijnen, lekkere likeuren en bijzondere bieren: je vindt ze bij Gall Gall in allerlei soorten en maten. Als de spaarkaart van zegels vol is mag je een set glazen.


Deze pagina toont Bacardi rum folder aanbieding bij Gall Gall - details. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, die u . Bacardi introduceert deze zomer de Mobiele Cocktail Bar, een draagbare bar om overal mee. De bar is vanaf half juli te huur bij Gall Gall.


De speciale Bacardi cocktail glazen kunnen worden gehuurd bij Gall Gall. Wij verhuren alles dat u nodig heeft voor een geslaagd feestje. Heeft u bijvoorbeeld niet genoeg glazen, wij helpen u uit de brand. Bacardi Carta Fuego is een kruidige drank met een vol rode kleur en een zoete smaak met een karakter van verkoolde eik, hinten van chocolade, gedroogd fruit, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts