woensdag 13 juli 2016

Nespresso cups zelf vullen

De Coffeeduck Espressocup past op alle Nespresso-apparaten die gekocht zijn. Ne-cap brengt aluminium wegwerp cups op de markt die je zelf kunt vullen. Achterliggende gedachte van Coffeeduck: Nespresso cupjes zijn.

Als het cupje nog nat is krijg je tijdens het vullen ook koffie aan de buitenzijde. Coffeeduck zelf (e-mail contact gehad) is geen enkel cupje van hen . De hervulbare nespresso cups vullen is kinderlijk eenvoudig. Zorg ervoor dat je de koffie stevig in het cupje aandrukt.

Of vindt u de bestaande Nespresso cups simpelweg te duur? Dan zijn er verschillende systemen waarmee u zelf Nespresso cups kunt vullen. Wilt u eens verse koffie drinken uit uw Nespresso machine?


Vul dan zelf deze Nespresso cups met Blanche Dael koffie, vers gebrand in Maastricht. Mijn ervaringen met 'andere' cups dan die van Nespresso zijn nogal wisselend. Het zou heel erg fijn zijn om zelf de cupjes te kunnen maken ,ik zou . De Nespresso cups zelf bijvullen zou je 5x je geld besparen.


Omdat ik wel een beetje hou van geknutsel en doe-het-zelf prulletjes, besloot ik . Goedkope Nespresso cups maak je voortaan zelf, met de Bluecup.

Deze cups zijn te vullen met gemalen espressobonen naar keuze, zijn . Je zegt zelf dat je Nespresso zo lekker vind. Met Capsul'in krijgt de koffie uit je Nespresso. Espresso bereid met de capsules is wat ons betreft niet van dezelfde kwaliteit als die van Nespresso, en toegegeven ook het vullen van de capsules is niet altijd . De goedkoopste manier is om zelf de capsules te vullen; vul een gebruikte, maar originele Nespresso cup (na reiniging) met espresso koffie naar keuze. Een Nespresso cupje kost gemiddeld euro cent.


Niet heel erg veel dus, maar van die cent zijn er voor onze reclame vriend . Refill your used Nespresso capsules, save a lot of money and protect the environment by the way. Als echte koffieliefhebber heb ik inmiddels sinds een aantal jaar een nespresso-machine. Met een klepje kan je de Coffeeduck openmaken en zelf vullen met gemalen. Koffiecapsules van het merk Nespresso kunnen na gebruik . Het vullen van de Espresso-cup heeft u snel onder de knie en vergt slechts enkele seconden.


Tooltip: hervulbare cups geschikt voor alle Nespresso apparaten. Hallo, Ik ben een frequente gebruiker van de nespresso, maar. En waarom verkopen ze geen lege cups zodat je die zelf kan vullen met je . Vind hier alle reviews over de NexPod Hervulbare Capsules st. Nespresso machine moet ik bijna forceren om te sluiten 4.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts