vrijdag 22 juli 2016

Plastic bekerdispenser

Bekerdispensers in alle soorten en maten, diverse merken en prijsklassen. Dé bekerdispenser specialist met bijna alles direct uit eigen voorraad leverbaar! Deze dispenser van San Jamar is voor hard plastic bekers met een inhoud van tot cl en diameters van tot mm.

Suikersticks, creamersticks, bekerdispensers, roerstaafjes van hout of plastic zijn ook bij ons te vinden! Bekerdispensers van hoogwaardig kunststof zijn perfect . Bekerdispenser in RVS AISI 3met uitgifte aan onderzijde voor kartonnen of plastic bekers met een diameter tussen Ømm en Ømm. Bekerdispenser voor alle soorten bekers, in alle richtingen in te bouwen en af te stellen van kleine tot middelgrote bekers.

Dispenser voor plastic bekers, aan de muur te bevestigen. Capaciteit gemiddeld 1bekers van 21cl. Bijbehorend product: Plastic bekers, 21cl, 30×1stuks 14.


Bijbehorend product: Plastic bekers, 21cl, 30×1stuks . Plastic bekerdispenser - d line nederland. Deze dispenser van san jamar is voor hard plastic bekers met een inhoud van tot cl en diameters van tot mm. POLARCUP BEKERDISPENSER TRANSPARANT PLASTIC.


Artikelnummer: 001012; Fabrikant: POLARCUP. Depa, Bekerdispenser, PP, met doseerknop, 65cm, grijs 1.

Deze handige bekerhouder met ruimte voor honderd plastic of kartonnen bekers is eenvoudig te . Bestel nu Orbis beker dispenser kunststof bij Dental Union! Het grootste assortiment, de hoogste service en beste prijs! Project Sanitaire Accessoires RVS - PhotoID #114044. De bekerdispensers zijn van zeer goede kwaliteit en al vanaf 1stuks te leveren.


Depa Bekerdispenser PP design met doseerknop 65cm grijs. CROSSTEX PLASTIC BEKERS AQUA 148ml (1000st). De San Jamar C5250SM is eenvoudig te monteren en te reinigen (onderbouw) bekerdispenser voor bekers met uitgifte aan voorzijde. Horeca Kunststof inbouw bekerdispenser - ez-fitø beker : 106-1mm. Wees de eerste om dit product te waarderen.


Deze bekerdispenser is gemakkelijk op de automaat te bevestigen door middel van de magneet. Geschikt voor bekertjes met een diameter van cm tot en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts