woensdag 27 juli 2016

Wijnglas met tekst

Wijnglazen graveren met een persoonlijk ontwerp maakt het drinken van een. YourSurprise kan je bierglazen graveren met je eigen naam en tekst. Gegraveerde wijnglazen zijn een origineel cadeau met een luxe uitstraling voor elke gelegenheid.

Naast jouw eigen naam of tekst, kun je ook jouw logo op het . Wijnglazen laten graveren met uw eigen tekst. Graveer een wijnglas met uw eigen tekst en maak een super leuk cadeau! Maak de origineelste wijnglazen met jouw tekst en design erop!

Wijnglas met naam graveren en gratis unieke cadeauverpakking. Wilt u graag een persoonlijk cadeautje maken? Denk eens aan het graveren van een wijnglas met uw eigen tekst! Deze prachtige glazen met je mooiste tekst.


Verras jezelf of iemand anders met een eigen wijnglas, geef de gewenste naam door en Bijzonder. Ja, hierbij bevestig ik dat de bovenstaande tekst klopt. Wijn drinken wordt nog gezelliger met dit stijlvolle wijnglas voor rode wijn in het thema 'Feeling at Home'. Champagneglazen, bierglazen, shotglazen en meer.


Wijnglas 53cl inclusief het graveren van uw eigen logo+tekst door middel van een lasergravure.

Naast graveren van tekst kunnen wij ook logo's graveren. Maak dit wijnglas persoonlijk door het te laten graveren met jouw eigen tekst. In onze configurator kun je een ontwerp maken van wat jij op het wijnglas . Kop iets ongewoons, met unieke items voor wijnglas met tekst van duizenden onafhankelijke ontwerpers en vintage verzamelaars op Etsy.


Het rode wijnglas is 18cm hoog x 8cm diameter. Deze set van wijnglazen zijn van het merk Royal Leerdam en zijn echt toppers. Wijnglas met door u te kiezen naam of tekst.


Categorieën Gelegenheid Huwelijk Wijnglas met eigen tekst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts