vrijdag 29 juli 2016

Slangenboor 18 mm

Zeer professionele slangenboor no-axis, geschikt voor alle houtsoorten en is verpakt in stevige koker. Slangenboor mm Gezamenlijke lengte 4mm Wolfcraft 76740Zeskant schacht stuks - bij Conrad.

Schlagring Machineslangenboor type 3met Lewis-vorm en zeskantige mm-booropname. Schlagring Machineslangenboor type 3met Lewis-vorm en zeskantige mm- . BAHCO slangenboor mm koop je online bij Schroeven-online.

Combinatieslangeboren voor het boren in hout. Een gedeelte van de schacht is voorzien van een zeskant voor een goede opsluiting in de driekant opname van. Hitachi 7819delige Slangenboor set in cassette.


Slangenboren, machineboren of machineslangenboren kenmerken zich door.

Schacht: MKII Met zelfcentrerende punt en voorsnijder. Spiraalboor mm vervaardigt uit extra gehard staal. Voorzien van een centreerpunt met schroefdraad. Geharde koolstof stalen slangenboren van 1mm lang en met een zeskantige schacht voor het boren in . Lang 3mm, doorsnee mmMet snijgroeven voor minder splintering bij het boren.


Loopt niet weg tijdens het boren een geeft kaarsrechte boorgatenBent u . Azobe spiraalboor mm vervaardigt uit extra gehard staal. Mafell Slangenboor x 8mm voor de ZB600E Slangenboor voor de ZB 6E Diameter mm Boorlengte 8mm Boordiepte 4mm. Met zeskantaansluiting, sleutelwijdte mm.


Voor heavy duty, precisieboren in zacht- en hardhout, balken, binten, vloerplinten, spaanplaat en triplex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts