donderdag 7 juli 2016

Bloomingville mok letter

Bloomingville Bloomingville is een Deens merk met een totaal eigen identiteit. Overal zie je letters op duiken op posters, frames en ook op servies, in dit geval gaat het om bekers met de letters van A tot en met Z. Deze mokken van het merk Bloomingville zijn gemaakt van keramiek.

Deze set van mokken bestaat uit één mok met een blauw dessin, één mok met een grijs . Een prachtige beker gemaakt van porselein in matte pastelkleuren voorzien van een letter. Kies jouw favoriete AJ porseleinen mok van Design Letters en geef je servies (of letterbak!) een stoer. Bloomingville Mok cm Set van nieuw!

Bloomingville KoffieMok Laura set van - Ø5xHcm. Bloomingville Mok Susie Ø5xH8cm - set van 3. Bloomingville Koffiemok Simone - Ø10xHcm. Bekijk en vergelijk Design Letters mokken van alle grote Nederlandse. Online op Myhomeshopping een mooie selectie witte Mokken! Bloomingville Mok Muis blauw melamine Ø8xH5cm.


Dit is nu toch eens schattig kopke van Bloomingville! Bloomingville Mok Sandrine blauw - 1cm. Bloomingville Mok Multicolor - Set van 3.

Prachtig Deens design in een kindervariant. Het Deense merk Design Letters maakt de mooiste en meest stylish producten en daar is dit bord er zeker van! This Pin was discovered by Nathalie Dijkshoorn. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Melamine beker van het Deense merk Design Letters.


Deze porseleinen mok met letter op is een echte aanrader om cadeau te geven of om lekker zelf te houden. Bekijk de collectie Bloomingville bij de Bijenkorf. Bloomingville Braided Rug vloerkleed cm. Ontdek 2Mokken van topmerken als Villeroy Boch, Blond Amsterdam ASA.


Design Letters Mok met letter van A tot Z. Design Letters is een Deens Design bedrijf die in een paar jaar al groot succes heeft. Ze hebben erg leuke spullen zoals mokken, theedoeken en kussens. Iedere keer als ik zo'n alfabet mok op Instagram voorbij zag komen . Vergelijk gouden mokken uit de nieuwste collectie en vind direct goedkope aanbiedingen Bestel online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts