woensdag 13 juli 2016

Tafelzeil breedte 160

Dat is wat je nodig hebt voor een extra grote tafel! Geen onbeperkte keus zoals bij de tafelzeilen met normale breedte van 1cm bree maar toch . Doorzichtig tafelzeil Glashelder EXTRA DIK (8mm).

Helder doorzichtig tafelzeil 155cm breed. Wij hebben altijd een paar designs in ons assortiment die op de bredere tafels passen. Zo vindt u bij ons 1breed tafelzeil, 1breed tafelzeil.


Het kleed heb ik het liefst een beetje groter dus 1x 160.

De meeste websites verkopen alleen tafelzeilen in breedte van 1mm. De leukste tafelzeilen vind je online bij bol. Rond tafelkleed van gecoat afwasbaar tafellinnen kubussen taupe, grijs 160cm. PVC TAFELZEIL Ons assortiment bevat een zeer ruime collectie pvc tafelzeil in vele dessins en kleuren.


Ook extra brede maten in pvc verkrijgbaar tot 180cm breedte. Tip : ontdek via onze handige filter uw gewenste breedte. Tafelzeil met bloempatronen zowel in textiel, pvc als lopertjes.


Kitsch Kitchen tafezeil kant loper van cm breed. Je kunt in totaal meter per rol tafelzeil bestellen, oftewel x 50m.

Pimp je keukentafel met dit Billy tafelzeil en bescherm ze er tegelijkertijd mee. Op MarketOnWeb vind je een breed gamma aan . Bij Bellebien kunt u tafelkleden in elke lengte- en breedtemaat bestellen! Voor vragen en advies, belt u: 99.


Dit transparant tafelzeil is verkrijgbaar in de standaard breedtes 60-70-80-90-100-120-140cm. Wij snijden tevens afwijkende breedte maten voor een eenmalige . Een stoer tafelzeil met een Amerikaans tintje. Lengte vanaf m (1cm) tot en met m (3cm). Het is een mm dik tafelzeil welke uw tafelblad beschermt tegen krassen en het doordringen van vloeistof. Verder is de tafelbeschermer ook geluidsdempend.


Rond tafelzeil van pvc extra groot met een doorsnee van maar liefst 160. Dit pvc tafelzeil heeft een vaste doorsnee van 140cm Daar de breedte van dit tafelzeil .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts