dinsdag 20 december 2016

Anti lek beker volwassenen

De beker Kennedy heeft een groot handvat en is speciaal ontworpen tegen morsen. In de deksel zit een gaatje, waar een rietje in . Deze lichtgewicht beker met groot handvat is speciaal ontworpen tegen morsen.

De aangepaste bekers zijn er bijvoorbeeld met een neusuitsparing, of voor. Daarnaast hebben wij bekers die niet kunnen lekken als een persoon in bed ligt . Zo treft u drinkbekers die geschikt zijn voor ouderen of bijvoorbeeld voor. Bekijk het assortiment en bestel de drinkbeker die het beste past bij uw.

Deze beker is voorzien van een anti-slip laag en diepere groeven, zodat de. De Handycup is geschikt voor ouderen, kinderen en volwassenen met coördinatieproblemen. De ideale lekvrije beker voor zowel volwassenen als kinderen. Drinkbekers voor Volwassenen koop je eenvoudig online bij bol.


Rosti Mepal Nijntje Tuitbeker Speelt Deze vrolijke anti-lekbeker van Rosti Mepal heeft . Deze vrolijke antilek drinkbeker van Mepal ziet er niet alleen leuk uit, maar is. Ook zullen ze hem of haar stimuleren om net zoals de volwassenen aan tafel . De Kennedy beker is een anti-lek beker met rietje. Een tuitbeker is heel slecht voor de mondmotoriek. Doordat er geen antilek in het tuitje zit, kan het drinken er wel zo uitlopen.


Deze beker (Heidibeker) kan gebruikt worden bij kinderen (of volwassenen) die zelfstandig . De meeste zijn door ouders uitvoerig getest. We geven advies wat de beste antilekbeker is. De Kiddyboo 3Anti Knoeibeker is een ideale training beker. Is dit toch niet de beker die je zocht wij hebben verschillende antilek bekers op de . Drinkhulpmiddelen zoals een handycup drinkbeker. Voor vragen over deze keukenhulpmiddelen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.


De HandSteady is een drinkbeker met een draaibaar handvat waardoor de beker met behulp van de zwaartekracht recht blijft, zelfs. Geschikt voor kinderen en volwassenen met coordinatieproblemen. Drinkbeker knick cup met verstelbare tuitdeksel Inhoud: 200ml Met maataan…. Anti-lekbeker Geschikt voor dunnen en dikke vloeistoffen Extra stevig kunsstof I . Kost het u moeite om zonder te knoeien uit een gewone beker te drinken? Handycup drinkbeker voor kinderen en volwassenen.


Ontwerp hier je anti lek beker met de naam van je kindje. Lekdichte schoolbekers en RVS drinkbekers voor kinderen en volwassen van Klean Kanteen zijn super handig en gaan lang mee. Een Mepal anti-lek beker met een vrolijke afbeelding van Nijntje.


Drink jouw favoriete drankje uit deze anti-lek beker van Nijntje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts