donderdag 22 december 2016

Konkeltje zwolle openingstijden

Mocca d'Or is al sinds 19te vinden aan de Dijkstraat in Zwolle. Dan is 't Konkeltje in Zwolle echt een winkel voor jou! Bekijk hier alle informatie over deze leuke zaak!

In 19werd door de Zwolse koffiebrander Algra aan de Dijkstraat op nummer tegenover de bezinepomp, 't Konkeltje geopend. Openingstijden, adres en routebeschrijving naar Het Konkeltje koffie en thee in Zwolle. De openingstijden van alle vestigingen van T Konkeltje B. Konkeltje koffie en thee, Zwolle, Zwolle, Overijssel, Nederland — locatie op de kaart, telefoon, openingstijden, beoordelingen.

Het Konkeltje is een van de meest exclusieve ambachtelijke speciaalzaken in het mooie Zwolle. Het Konkeltje biedt de beste Slowroast koffie van koffiebranderij .

Winkelen bij Het Konkeltje in het centrum van Zwolle. Met NLstreets winkel je bij de leukste lokale winkels in Zwolle. Openingstijden Betalingswijze 't Konkeltje in Zwolle - Ambachtelijk gebrande koffie van Mocca D''Or. Konkeltje met openingstijden - Koffie en thee specialiteiten. Complementeer de informatie over Konkeltje, `t in Zwolle, adres, telefoon of fax, E-mail, website adres en openingstijden.


Dat nostalgie en een eigentijdse uitstraling heel goed samen gaan, bewijst het Konkeltje. Vandaag geopend van: Vandaag 09:- 21:00; Adres: Dijkstraat 8011XS Zwolle. Actuele openingstijden: 't Konkeltje - Dijkstraat in 80XS Zwolle, Overijssel.


Museumgids Nederland - 't Konkeltje Koffie Museum Zwolle Zwolle - Adresgegevens en openingstijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts