woensdag 21 december 2016

Phlebodium giftig

Verkleurende bladeren; Snoeien; Vermeerderen; Bloemen; Giftig? Hij kan op verschillende plaatsen staan maar hij houdt niet van de volle zon. Vele planten zijn estetisch zeer kleurrijk en sierlijk, maar vaak beseft men niet dat er achter die prachtige plant ook een giftige plant kan steken.

Deze prachtige grijsblauwe kleurende varen is een echte sfeermaker in huis. De Latijnse naam is Phlebodium, en wordt ook wel blauwvaren of zinkvaren . Planten komen bijna in elk vertrek van het huis voor. Maar als je een kat hebt dan kan een mooie plant een dodelijke vijand worden.

Ja, deze sterke varen staat graag in de halfschaduw. Van het varengeslacht Phlebodium bestaan zeker tien soorten, waarvan Phlebodium . Groene Kamerplant – Luchtzuiverende plant - Phlebodium aur. Blue Star - vers van de kweker - geen bezorgkosten - 1 tevredenheidsgarantie!


Veel katteneigenaren hebben er in de afgelopen paar jaar voor gekozen om hun kat binnenshuis te houden. Kamerplanten: Agave (Agavaceae) GIF: Gehele plant. SYMPTOMEN: Ernstige maag-darmontsteking, heftige krampen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts