donderdag 15 december 2016

Papierklem groot

Een groot aantal klemmen is geschikt om te worden bedrukt met bijvoorbeeld uw logo. Wilt u meer informatie over het bedrukken van papierklemmen of een . De Papierklem Stationery is importeur en groothandel van kantoorartikelen en papierklemmen.

Maped foldbackclip groot model, mm, op blister, stuks: violet, groen, geel en blauw. Maul papierklem mm nikkel met magneet (stuks). Bekijk vergelijk het ruime assortiment papierklemmen en profiteer van de laagste prijs Bestel gemakkelijk snel online!


Maped foldbackclip groot model, mm, op blister, stuks: violet, groen,.

Papierklemmen en bulldog clips zijn helemaal hip! En hoe leuk is deze grote zwarte klem voor een zwart-wit interieur? Prachtige grote, sterke papierklem mooie authentieke uitstraling.

Papierklem Spring Clips 76mm capaciteit 27mm chroom € excl € 21 . Met de zwarte papierklemmen van Maul houdt u losse papieren of complete dossiers. Papierklem spring clips 100mm capaciteit 30mm (chroom) bestel je op bruna. Papierklem Bulldog met zeer sterk veerVerchroomdafmeting:6.


Shop online voor Papierklemmen uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Wie op een kantoor werkt kent ze wel, de papierklemmen. Maar wist je dat ze niet alleen maar handig zijn om papieren bij elkaar te houden?


Paperclips en papierklemmen (Kantoorartikelen) - pagina 1. PAPERCLIP LPC GROOT 50MM VERZINKT 1STUKS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts