donderdag 29 december 2016

Marktsteeg leiden

Bij Scheltema Leiden kunt u voor verschillende doeleinden sfeervolle zalen afhuren en vindt u tevens een verrassend. De fabriek van Jacobus Scheltema is opgericht in 1817.

Het moet de fabriek de eerste vijftig jaar voor de wind. Het theatercafé Leiden vindt plaats in de theaterzaal van Scheltema. Scheltema ligt op minuten loopafstand van station Leiden centraal.


Bekijk onze concerten en dansavonden en bestel je tickets meteen online!

Locatie : Scheltema, Marktsteeg te Leiden. De Marktsteeg is een smal straatje in de binnenstad van Leiden met aan weerskanten voormalige fabriekspanden. Het vormt een verbinding tussen de Oude . Het Scheltema Complex is een cultureel centrum in Leiden, gevestigd in een voormalige dekenfabriek op de hoek van de Marktsteeg en de Oude Singel. Het Scheltema Leiden complex, waar culturele evenementen worden georganiseer . Bekijk alle huizen die te koop staan in Marktsteeg op funda.


Frans restaurant, Mediterraan restaurant, Vegetarisch restaurant. Vind meer informatie over Scheltema Leiden op dinnersite. Het allereerste Winterbierfestival Leiden wordt gehouden op zondag.

Parkeren in Leiden kost maximaal € per uur. Dichtbij, goedkoop of gratis uw auto in Leiden parkeren? Prettig Parkeren geeft parkeeradvies op maat.


Routebeschrijving vanuit Gouda – Scheltemacomplex, Marktsteeg te Leiden. Vastgesteld bestemmingsplan Marktsteeg 10. Vastgesteld bestemmingsplan Marktsteeg 10 . Nobel is het nieuwe poppodium van Leiden dat in december 20haar deuren voor het publiek opent. Gelegen aan de Marktsteeg - tegenover het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts