donderdag 15 december 2016

Bacardi razz 1 liter

Bacardi Razz is een heerlijke rum, met smaken van framboos en bessen. Actie prijs-aanbieding vanaf flessen 14. Uit de alom bekende reeks van Bacardi Flavoured Rum nu de Bacardi Razz, .

Bacardi Razz is een zachte, verfijnde en versterkte rum, die zeer goed te mixen is met bv. Koop dus nu Bacardi Razz (Liter) voor de beste prijs en we leveren je bestelling morgen al! Bacardi Razz ( vol.) is een prachtige volle rum met frambozen aroma's.


De smaak is hierdoor fris, fruitig en vooral uniek.

De basis voor Bacardi RAZZ is Bacardi Rum waaraan natuurlijke. In 18begon Don Facundo Bacardi een distilleerderij in de buurt van de haven . Bacardi Razz Liter Frambozen Rum Alcohol. Dubbelklik op afbeelding voor vergroting. Uit de alom bekende reeks van Bacardi Flavoured Rum nu de Bacardi Razz, de titel laat weinig ter verrassing over; een rum met een intrigerende .

Bacardi Razz Schenk de Flügel en Razz in een longdrinkglas, vul af met de sinas en roer vervolgens stevig. Vind hier alle informatie over Bacardi razz. Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op Supermarktaanbiedingen. Bacardi Razz 1L (Liter) Rum kunt u online kopen voor een scherpe prijs bij DrankenBoutique.


Direct bestellen = binnen 1-dagen geleverd! Uit de alom bekende reeks van Bacardi Flavoured Rum nu de Bacardi Razz, de titel laat weinig ter verrassing over; een rum met een intrigerende framboos . Ontdek de pittige smaak van Bacardi Razz, gemaakt van Bacardi rum. Prijsinformatie: Prijs per stuk: € 100.


Don Facundo Bacardi Massó werd geboren in het Spaanse Sitges (Barcelona) als zoon van een metselaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts