vrijdag 30 december 2016

Vislijn opspoel machine

Over het goed opspoelen van een vislijn wordt veel geschreven, maar hoe doe je dit nu eigenlijk? Je kan het vaak bij een hengelsportzaak . Het gebruik van de spoelknoop, het spoelen van een opvullijn, het knopen van twee vislijnen met de.

Het voordeel lijkt mij sowieso dat je lijn op een ''natuurlijke'' manier wordt opgespoel en niet rechtdoor zeg maar als bij een machine. H-markerberichtenfeb 2010Meer resultaten van karperwereld. Geschikt voor: Molen; Kleur: Black; Eenvoudig en snel lijn opspoelen.


Jee wat kinkt deze lijn, wow moet je zien de lijn springt van mijn spoel, ik kan maar niet lekker werpen etc etc etc etc etc.

In de fabriek is de lijn op een bepaalde manier op de spoel gewikkeld. Dit is de enige manier om de lijn kinkvrij op de spoel van je molen te krijgen. Het juist opspoelen van een molen mag maar op één manier, en dat is de juiste.


Berkley heeft voor thuis ook een electrische machine. Afbeelding €3- Waarschijnlijk electrisch van de molen . Wie heeft er nou een spoelmachine nodig of een paar bijdehande hengelsport-medewerkers van om de hoek. In slechts een fractie van tijd wordt de lijn op de spoel gedraaid. Snel lijn opspoelen; Topkwaliteit Shimano lijn; Supercomplete set!


Voor het opspoelen in deze tutorial gebruiken wij: een gevlochten lijn; een lijn clipper of lijnschaartje; een spoelmachine.

Zeer effectieve lijnspoelmachine van Berkley. Doordat de lijnspoel aan twee kanten ondersteund wordt gaat het opspoelen een stuk makkelijker. Ik ben alleen ( spijtige genoeg weduwnaar), en wil nu nieuwe lijn op mijn molenspoelen.


Profiteer nu van de goedkoopste Vislijn Opspoelen bij MyXLshop. Vind de beste selectie gevlochten lijn opspoelen fabrikanten en ontdek goedkope producten van. Plastic Spoel PE Vislijn Vlechten Machine Made in China. Wat is nu eigenlijk de beste manier om een nieuwe vliegenlijn op je reel te. Kennelijk is de lijn wat gedraaid bij het opspoelen, waardoor er . Super makkelijk hulpje om je lijn netjes en juiste spanning op te spoelen.


Geschikt voor spoelen van tot en met 15meter. Ik dacht dat ik dan geen last meer zou hebben van kinkende lijn, maar nu slaat. Komt van de vlechtmachine(!), dan weer opm een grote spoel(2),.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts