maandag 26 december 2016

Iittala glazen kartio

Op zoek naar iittala Kartio longdrink glas set van ? De iittala Kartio serie, elegant maar toch duurzaam genoeg om elke dag te gebruiken, omvat glazen, karaffen en schalen in vele kleuren en in transparant glas. In één van zijn puurste creaties, het Kartio glas, vindt Franck de perfecte balans tussen materiaal en geometrische vorm.

Dit iittala Kartio Glas is ideaal voor het drinken van water, melk of sap. De iittala glazen worden geleverd in een set van twee stuks. Kaj Franck zijn puurste creatie voor Iittala is toch wel Kartio.


Met dit glas heeft Kaj Franck de perfecte balans gevonden tussen materiaal en . Dit prachtige Kartio glas van Iittala is al in 19ontworpen door Kaj Franck. Met deze serie liet de ontwerper alles wat overbodig was uit zijn ontwerpen weg, . Deze set van Iittala glazen valt onder de Kartio serie van het merk. Glazen uit deze serie worden in verschillende formaten en kleuren geproduceerd. Een tijdloos ontwerp van Kaj Frank voor Iittala en al jaren een klassieker in onze winkels.


Hoogste kwaliteit glas en perfect voor dagelijks . Bij woonwinkel Haar van Boven N Zij van Beneden vind je design meubels, design verlichting, design accessoires van topmerken. Deze glazen, ontworpen door Kaj Franck, hebben een tijdloos ontwerp.

De glazen zijn geschikt voor dagelijks gebruik en zijn vaatwasbestendig. De serie laat de perfecte balans tussen materiaal en geometrische vorm zien. Kartio Glas lichtblauw, cl gemaakt van Glas van het merk iittala: Bestel bij de leukste online kookwinkel DisenThat. Kai Franck ontwierp al in 19dit prachtige glasservies Kartio voor Iittala.


In een van zijn puurtste creaties, het Kartio glas, vindt Franck de perfecte balans tussen . Bestel de Kartio Glas cl Lichtblauw bij Wijnglazenstore.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts