vrijdag 26 mei 2017

Chocoladefondue chocolade kopen

Het blikje minuutjes in water opwarmen en voila, meteen een chocoladefondue voor tot personen. Dan heb je alleen nog even fruit, koekjes en spekjes . Bij de Xenos kun je speciale chocolade kopen on te fondueën.

En als ik het niet kan kopen, wat voor chocolade doen jullie er dan in? Chocoladefondue met een vleugje sinaasappel. Een mooi diner sluit je feestelijk af met chocoladefondue.


Een feestje voor de zoetekauw en een mooi plaatje op tafel.

In onze online shop kunt u snel en eenvoudig de lekkerste chocolade kopen voor in uw chocoladefontein. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0181-481996 . Je kunt niet alle soorten chocola gebruiken in een chocoladefontein, ook. Het simpelst is natuurlijk om chocolade te kopen die speciaal . Deze vierpersoons chocoladefondueset van GEFU maakt van ieder dessert een hemelse beleving. Ben sinds gister in het bezit van een chocolade fontein.


Nu vraag ik me af wat voor een chocolade erin moet. Voor het kopen van dergelijke chocolade zou ik u adviseren opzoek te gaan naar 'Fine .

Gebruik voor chocoladefondue altijd de beste kwaliteit chocolade. Stop met het kopen van kant-en-klaar-producten. Een chocoladefontein is een leuke toevoeging op deze gezellige. Met de Inventum CDkunt u gebruiken voor glazuur, voor het warmhouden van sauzen of als chocoladefondue. Als u chocolade wilt smelten zet u de CD01 . Deze CF-16chocoladefontein van Tristar is echt voor de chocolade liefhebber.


De fontein kunt u bijvoorbeeld gebruiken als dessert of bij een high tea. Hiervoor doet u dan geen slagroom, maar zonnebloemolie door de chocolade. De chocolade fondues in ons assortiment worden op ambachtelijke manier vervaardigd door de familie Lombard uit Parijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts