dinsdag 30 mei 2017

Thermomix tm5 prijs

De prijs van een Thermomix TMmet digitale bediening (volledig uitgerust met varoma, vlinder en een Thermomix kookboek en Chip) bedraagt 11euro . De prijs van een Thermomix TM(volledig uitgerust de stoomschaal, kookmandje, spatel, vlinder en Kookboek een Thermomix receptensleutel) bedraagt 1100 . Met als resultaat de nieuwste versie, genaamd TM5.

Dit komt waarschijnlijk door de hoge prijs, want vanaf een pittige . Hello everyone i am selling my thermomix tm(last model). TmVorwerk robot cuisine stock disponible. De Thermomix is een revolutionaire keukenmachine en heeft 12.

De prijs van een volledig uitgeruste Thermomix TMmet Varoma, Vlinder en een Thermomix . Volledig uitgerust zoals op de technische fiche, bedraagt de prijs 90euro exclusief BTW en 110euro inclusief BTW. De Thermomix TMmet beker, mes, deksel, maatbekertje, vlinder, spatel, Varoma stoomschalen, kookmandje, receptensleutel, een kookboek, . Moulinex, € 1voor de Thermomix en € 3voor de Kenwood. Cuisine Companion HF8Moulinex Thermomix TMVorwerk.


Het klikt heel leuk, maar de prijs zal een discussiepunt worden thuis. TM with touch screen and automatic recipes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts