woensdag 31 mei 2017

Tweedehands bakkerij spullen

Horeca Keukenapparatuur, Bakkerij en Slagerij, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Spronk Bakkerijmachines heeft een zeer uitgebreide voorraad nieuwe en gebruikte machines in verschillende prijsklassen! Veiling van bakkerijmachines, 2e hands bakkerij inventaris.

Wij als De Bakkerij Opkoper zijn als opkopers gespecialiseerd in het opkopen van tweedehands bakkerij apparatuur. Heel België, Zaken en transacties, 2zoekertjes van aankoop en verkoop op Kapaza. Volop keuze uit tweedehands spullen die als nieuw zijn, o. Ook spullen in opslag, laat ons weten wat u zoekt!

Al vele jaren het adres voor gebruikte slagerij-, bakkerij-, horeca- en supermarktinventaris. Bij ons vindt u een 3000m² opslag van constant wisselende artikelen. De spiraal mixer is de ideale machine voor pizzeria's, gebak winkels, bakkerijen en gezinnen. De bijzondere vorm van de spiraal maakt perfect gemengd deeg .

Wij leveren alle machines om uw bakkerij, slagerij, en restaurant in te richten, zowel in standaarduitvoering als op maat, nieuw en tweedehands. Lisa's Ruitershop, voor nieuwe en tweedehands ruitersportartikelen! U kunt bij ons terecht voor de nieuwste collecties van HORKA , Red Horse en Horze! Kringloopwinkel De Oude Bakkerij, Nieuw-Beijerland.


Volop keuze uit tweedehands spullen die als nieuw. MOOIE SPULLEN VOOR een hobby bakker rijstevla vormen en appeltaart vormen de hoogte is cm de prijs is per stuk. Nu Bakkerij Spullen Kopen in Overige Zakelijke goederen Zakelijke goederen regio opende: taartpannen rijstevlapannen en andere bakkerij spullen door . Alles voor de warme bakker, machines, ovens , service, info. Gyselinx van Cabinet d'Advocats Gyselinx.


Geveild wordt de inventaris van de bakkerij met onder andere een koeltoonbank, professionele oven, vriescel, . Antieke bakkerij machine , amandelwrijfmachine; Tweedehands, Nieuw of Dienst, te koop gevraagd en aangeboden in de buurt. Igor en Yvonne hebben de bakkerij omgebouwd tot woonhuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts