woensdag 17 mei 2017

Koffie drinken amersfoort

Hieronder vind je alle koffiebars in Amersfoort, gerangschikt op beoordeling met de beste koffiespot bovenaan. Mis je nog een koffietentje, voeg 'm gerust toe. Coffee Corazon is een grote, frisse en inspirerende horecazaak.

Coffee Corazon laat gasten in hun waarde, schenkt ze de beste koffie en laat zien dat het ook . Met de lekkerste verse thee en koffie, taart van het huis, ambachtelijke koekjes en wegdroomchocola. Of geniet van een goed glas wijn en chique hapjes. Coffee Corazon: Ontspannen koffiedrinken met heerlijk zelfgemaakt gebak - Bekijk.

Ons doel was om een plek te creëren waar het ambacht van koffie maken en de huiselijke sfeer samen. Daarom bij ons: een verwenmomentje onder het genot van een lekkere kop koffie, die iedereen verdient. Livingstone Coffee in Amersfoort Eten drinken Koffie drinken koffiebar thee gebak - foto 1. Livingstone Coffee in Amersfoort Eten drinken Koffie drinken . Geniet in deze eigenwijze lunchroom van een heerlijke lunch, koffie of iets lekkers. Bij Downey's stijgen mensen met een beperking boven zichzelf uit. Dagelijks staat ons monumentale pand in hartje Amersfoort vanaf tien uur open voor iedereen die een leuke plek zoekt om even een kop koffie te drinken, lekker . Lekker eten of gewoon wat drinken, dat kan zowel binnen in het restaurant.


Recht tegenover het Centraal Station Amersfoort vind je ons restaurant.

Voor koffie met gebak, lunch, borrel en diner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts